Πόπη Τσαπανίδου
869
 • Της Πόπης... Play all

  Κάθε Τετάρτη στις 11:00
  Αυτή δεν είναι κουζίνα. Είναι εμπόλεμη ζώνη. Η Πόπη μαγειρεύει. Ναι καλά διαβάσατε... μα γει ρεύ ει κανονικά στην κουζίνα της μόνη της και χωρίς σκονάκια. (καλά μικρο-σκονάκι παίζει αλλά μας είπε ότι αν το αποκαλύψουμε θα μας βάλει να φάμε ότι φαγητό φτιάχνει) Γύρω της πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι και η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα... στο μάτι της κουζίνας! Κάντε ότι κάνει (χωρίς τις σφαίρες) και ίσως φάτε...(καλού κακού κρατήστε και το τηλέφωνο κανενός delivery...)
  This item has been hidden
 • Pissaman Play all

  Κάθε Πέμπτη στις 12:00
  Χρήστος: γνωστός ως "Pissaman" aka "ομορφόπαιδο"
  Θα σε ανεβάσει! Γενικώς με το χιούμορ του. Ειδικώς στους δυο τροχούς.
  Ξέρει τα πάντα για τις μηχανές και τα μοιράζεται μαζί σου. Στα δείχνει κιόλας. Αυτός και το "μωρό" του (που του ρίχνει ένα κεφάλι και ανεβαίνει στη μηχανή με τα δωδεκάποντα). Πως είπες; Δεν σε ενδιαφέρουν οι μηχανές γιατί είσαι του αυτοκινήτου; Μηηηηηη φεύγεις. Ο τύπος είναι όλα τα λεφτά σου λέω...
  This item has been hidden
 • Ugly truth Play all

  Κάθε Δευτέρα στις 07:00
  Νέος ευάερος ευήλιος, δυο μέτρα παλικάρι! Μας μυεί στα αντρικά μυστικά. Αν είστε άντρας θα γελάσετε με όσα θέλατε μέχρι σήμερα να πείτε αλλά φοβόσασταν να τα παραδεχτείτε φωναχτά. Αν είστε γυναίκα ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα ακούσετε την angly truth! Πως; Αυτή την περιμένετε μόνο από τον Gerald Buttler; Σιγά βρε κορίτσια. Και εμείς δεν είμαστε η Katherine Heigl ... Έχουμε λοιπόν τον Κώστα και τύφλα να έχουν όλοι οι άλλοι. (Κάτω τα χέρια. Έχει κοπέλα)
  This item has been hidden
 • Low budget Weekend Play all

  Κάθε Παρασκευή στις 13:00
  Άκου τώρα πως έχει η συμφωνία. H Πόπη δίνει λίγα -τονίζω το λίγα- ευρώ στο Στέλιο. Του δίνει προορισμό και μία αποστολή να φέρει εις πέρας.
  O Στέλιος παίρνει το κορίτσι του και το βάζει πίσω από την κάμερα (γιατί το ζηλεύει που είναι ομορφότερο). Υπολογίζουν έξοδα, επιλέγουν μεταφορικά (ρίχνουν και καμιά κονσέρβα στο σακίδιο για σιγουριά) και ξεκινούν. Θα τους φτάσουν τα χρήματα; Θα βρουν να κοιμηθούνε; Θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν την αποστολή τους; Mission is possible! Η συνέχεια στην οθόνη.
  This item has been hidden
 • F... Stories Play all

  Κάθε Τρίτη στις 07:00
  Είμαστε ωραίες ανεξάρτητες δυναμικές και αυτόφωτες! Αλλά αγαπήσαμε κύριε πρόεδρε! Αγαπήσαμε και μας έπιασαν οι ανασφάλειες... Και ποιον να ρωτήσουμε και να μην μας κοροϊδέψει που θέλουμε να μάθουμε πως θα τον καταφέρουμε να πέσει στα γόνατα και να μας ζητήσει να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας μαζί του; Σε ποιον να το πούμε την σήμερον ημέρα;
  Σε ποιον;
  Στην Ελισάβετ.
  Πάτα play.
  This item has been hidden
 • e-Bomb Play all

  Κάθε Κυριακή στις !4:00
  Σ' αυτό το κανάλι έχουμε και Μπόμπες. Ο.Κ, μία Μπόμπα και καλή. Μόνο που εμείς τη φωνάζουμε Μπόμπα, όχι επειδή είναι κουκλάκι ζωγραφιστό. Ούτε για το εκρηκτικό του χαρακτήρα της. Τη φωνάζουμε Μπόμπα γιατί έτσι τη λένε την κοπέλα. Η Χριστίνα λοιπόν, θα μας ξεστραβώνει σε ότι έχει να κάνει με ίντερνετ. Ξέρετε! Sites, Apps, gadgets... Πάρε το iPad και κράτα σημειώσεις.
  This item has been hidden
 • Μαμά HELP! Play all

  Κάθε Τετάρτη στις 17:00
  Αν στο λεξικό υπήρχε λήμμα: "νέο είδος: Μαμά", η εξήγηση δίπλα θα ήταν δύο λέξεις. Ή μάλλον ένα όνομα και ένα επίθετο: Αθηναίς Νέγκα. Με πολύτιμη εμπειρία, τεσσάρων χρόνων πια, η φωτογενής μητέρα, μοιράζεται συμβουλές, που δεν θα διαβάσετε σε κανένα Εγχειρίδιο της Καλής Μαμάς. Για να σας δώσουμε να καταλάβετε καλύτερα, θα σας κάνουμε να μην αισθάνεστε και τόσο άσχημα που, ότα το παιδί μουλαρώνει (και ουρλιάζει σαν την Μπόνι Τάιλερ στο Τόταλ Εκλίπς), είτε βλέπετε το ίδιο σας το σπλάχνο, είτε την Λίντα Μπλερ από τον εξορκιστή, είναι ένα και το αυτό για εσάς
  This item has been hidden
 • People Play all

  Κάθε Σάββατο στις 12:00
  Πρόσωπα. Εσείς. Όσοι γι αλλού κινήσατε και αλλού η ζωή, σας πήγε. Δοκιμαστήκατε στα χρόνια της οικονομικής κρίσης αλλά τα καταφέρατε. Στήσατε τα θεμέλια μιας νέας ζωής και αφήσατε τις δυσκολίες στο παρελθόν. Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εκπομπής σε μια αφήγηση σε πρώτο ενικό και χωρίς ερωτήσεις. Αλλά και εσείς οι Start upers είστε οι "People". Όσοι την καλή ιδέα που είχατε την αξιοποιήσατε, την υλοποιήσατε, την προωθήσατε στην αγορά και είδατε τον κόσμο να την αγκαλιάζει. Σας βρίσκουμε, μας συστήνεστε και μας λέτε την ιστορία σας.
  This item has been hidden
 • City Six Play all

  Κάθε Κυριακή στις 18:00
  Βγήκαμε με την κάμερα του iPop και στην στρέψαμε στα ωραιότερα σημεία της πόλης. "Είδαμε" όλα αυτά που εσείς προσπερνάτε τρέχοντας να προλάβετε τις καθημερινές υποχρεώσεις. Περάσαμε ολόκληρη την ημέρα μας σε κάθε πόλη που σταματήσαμε και μαζέψαμε το φως του 24ώρου. Πόσο όμορφη είναι η χώρα μας... Ταξιδέψτε την μαζί μας. Μια πόλη σε 6 λεπτά!
  This item has been hidden
 • Psycho Series Play all

  Κάθε Πέμπτη στις 17:00
  "Όλα ξεκινούν από την παιδική μας ηλικία" τάδε έφη Φρόιντ.
  "Και γιατί να μην εξηγήσουμε τα ψυχολογικά μας με τρόπο που καταλαβαίνουμε όλοι;" τάδε έφη Ευτυχία Μανωλαράκη.
  Και κάπως έτσι, η ιδέα έγινε εκπομπή και εσείς θα αφήσετε τα Ζάναξ στην άκρη, αφού θα κατανοήσετε τα ψυχολογικά σας, με... σκίτσα, σε απλή καθημερινή γλώσσα. Τι δεν καταλάβατε; Κάντε κλικ για να δείτε, πριν κατεβάσουμε δέκα καρτέλες λεξοτανίλ... #@%#@!
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...