9,340
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Testovi - Road Test by TopSpeed Serbia Play all

  TopSpeed TV Edition redakcija od 2000. godine svake nedelje testira za Vas najnovije modele sa našeg i svetskog tržišta. Uživajte uz stotine naših snimljenih testova postavljenih ovde na na našem YouTube-u kanalu!
  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
 • Opel VIP Challenge by G-Energy 2013 Play all

  Opel VIP Challenge by G-Energy: Adam za Evu

  Počeo je naš naš novi VIP Challenge... Zapravo, Opel VIP Challenge by G-Energy, koji je ovaj put namenjen samo damama. To znači Ladies only!
  A zašto samo damama? Pa, zato što su one u našim dosadašnjim "izazovima" slične vrste nekako ostajale u senci muškaraca. Međutim, kako su se gotovo uvek bile zanimljivije sagovornice i pokazivale mnogo više emocija, ovog puta želimo da im posvetimo punu pažnju. Stoga smo izabrali 12 poznatih ženskih ličnosti iz sveta kulture, sporta i zabave, koje će se nadmetati na karting stazi Ada huja.I njima smo namenili jednog Adama. Naime, najmanji automobil u gami Opela, odgovara ne samo po imenu, već i po atraktivnom izgledu. Uz to, dovoljno je snažan, jer u njemu "kuca benzinsko srce" od 1,4 litra i 100 KS. Menjač je manuleni, tako da opuštanja neće biti i možda bude po neki polomljen nokat, ali to je cena koju su naše učesnice spremne da "plate" u borbi za najbolje vreme. Da bi uz Evu, Adam funkcionisao besprekorno pobrinuo se i NIS sa svojim visoko-kvaltetnim motornim ulje G-Energy. Ono se proizvodi se u pogonima Gazpromnefta u Bariju, a obezbeđuje maksimalnu zaštitu i najbolje performanse, kao i izdržljivost u najvećim izazovima, kakav vožnja po stazi, zapravo, i jeste. Pored podmazivanja, vodili smo računa i o prijanjanju. Zato smo za tehničnog patrnera izabrali Vianor, kompaniju koja je za Adama izabrala Nokian WR A3 pneumatike... Da, znamo da su to zimske gume, ali upravo nam je i želja isprobamo kako će se ovi pneumatici finskog proizvođača ponašati na našem izazovu, a s obzirom i koje je godišnje doba, biće bezbednije. U realizaciji ovog projekta, naravno, pomogla nam je i Puma, kako Andrej Kulundžić ne bi bio u "Adamovom kostimu", iako su "Eve" već tu!? I da bi sve bilo još zabavnije, Sony nam je obezbedio neke interesantne gedžete...
  Dakle, naš novi Opel VIP Challege by G-Energy može da počne. Dvanaest dama takmičiće se da postavi što bolje vreme, kako bi obezbedile jedno od tri mesta u finalu. A onda sledi finalna trka! I nekako nam je drago što će ovoga puta u jednom VIP Challengeu svakako u trijumfovati šarm i lepota...
  This item has been hidden
 • TopSpeed Track Test Play all

  Testirali smo 22 automobila visokih performansi na stazi uz pomoć sistema za merenje Racelogic VBOX koji nam omogućava da uz pomoć GPS sistema prikupimo na računar sve podatke o izvezenom najbržem krugu, g-sile, ubrzanja, kočenja, prosečne brzine, minimalne i maksimalne brzine.
  This item has been hidden
 • Liked videos Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...