741
 • Zomer vol vuur | Sligro

  1,430 views 2 months ago
  De zomer is dé tijd voor een heerlijke barbecue. Samen genieten van de aangename zomerwarmte, tot diep in de avond of zelfs nacht. Zo sfeervol kan een avond rond het vuur zijn. Deze zomer staat volop in het teken van de heerlijkste BBQ-gerechten. Laat je inspireren! Show less
  Read more
 • Horeca School by Young Talent Play all

  Horeca School by Young Talent is dé online serie waarin professionals, jong talent zakelijk en praktisch slimmer maken. Hoe kun je het beste omgaan met je inkoop? Of hoe proef je nou op de juiste manier een wijn? Om de week een nieuwe aflevering!
  This item has been hidden
 • Horeca Kengetallen Play all

  In de serie Horeca Kengetallen gaan we in gesprek met de horecaondernemer. Wat zijn de belangrijkste kengetallen? Inkoop of je personeel? En hoe ga je hier mee om?
  This item has been hidden
 • Foodbrigade Play all

  Foodbrigade, hét online platform voor foodprofessionals, is vernieuwd! De content die goed gewaardeerd wordt, blijft. We starten met nieuwe series en formats, zoals ‘Horeca Kengetallen in de boeken’, waarbij een kijkje wordt genomen in de financiële keuken van horecaondernemers. Een ander voorbeeld is de Foodbrigade School for Young Horeca Talent, waarmee jonge, startende foodprofessionals worden aangesproken. Bovendien is de content beter vindbaar en hebben videoreportages een belangrijke rol. Ook wordt de verbinding gelegd met ZiN Inspiratielab. Denk aan een selectie uit de bestgelezen items die worden vertaald naar masterclasses in ZiN Inspiratielab.
  This item has been hidden
 • Asperges - Er breken gouden tijden aan Play all

  This item has been hidden
 • Masterclass Cocktails Play all

  Altijd al willen weten hoe je nou de perfecte cocktail maakt? Bekijk de instructievideo’s van onze eigen cocktail specialist en ga aan de slag met hun tips en tricks.
  This item has been hidden
 • Borden opmaken - Versiertrucs Play all

  Chef-kok Gunter Paffendorf staat bekend om zijn prachtige food-art. Voor Sligro maakte hij 10 video’s met handige opmaaktrucs. De video’s variëren van voor- en hoofdgerechten tot desserts. Zo kun je zelf aan de slag met de kunst van het presenteren!
  This item has been hidden
 • ZiN Inspiratielab Play all

  Smaakmakende sessies, presentaties, opleidingen en culinaire events. Voor meer informatie, kijk op onze website https://www.sligro.nl/ZiN
  This item has been hidden
 • Openingen Sligro vestigingen 3.0 Play all

  We heten je van harte welkom in een van onze vestigingen! Neem snel eens een kijkje in deze afspeellijst om te zien hoe onze vestigingen zijn geworden. Tot snel in een van onze vestigingen!
  This item has been hidden
 • Masterclass Koffie Play all

  Heb jij je gasten altijd al dat perfecte kopje koffie willen serveren? Bekijk de instructievideo's en ga aan de slag met de tips en tricks van onze barista.
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...