10
Tvrtka Samoborka d.d. osnovana je davne 1906.godine. Kroz više od 100 godina postojanja razvila se u tržišnog lidera u Hrvatskoj u proizv...
Tvrtka Samoborka d.d. osnovana je davne 1906.godine. Kroz više od 100 godina postojanja razvila se u tržišnog lidera u Hrvatskoj u proizvodnji žbuka, fasada, mortova, ljepila, betonskih proizvoda kao i proizvoda za hidroizolaciju i sanaciju.

Samo u posljednjih nekoliko godina uloženo je više desetaka milijuna Eura u nove proizvodne kapacitete pa je Samoborka postala jednom od najmodernijih tvornica ove vrste u Europi. Novac je uložen u tvornicu za proizvodnju suhih žbuka, tvornicu za predsijavanje i sušenje agregata, u izgradnju nove tvornice za proizvodnju betonskih cijevi s ugrađenom brtvom, svježeg betona, betonskih šahtova, opločnika i rubnjaka. 
Tu je i nova moderna tvornica suhih žbuka u Muću pored Splita organizirana kao tvrtka kćer pod nazivom Samoborka Split d.o.o.

Tvrtka Samborka vodi politiku proizvodnje visoko kvalitetnih i ekološki potpuno prihvatljivih proizvoda.
 • Uploads

  • Korporativni video Samoborka d.d - Duration: 5 minutes, 52 seconds.

   • 7 years ago
   • 3,268 views
   Tvrtka Samoborka d.d. osnovana je davne 1906.godine. Kroz više od 100 godina postojanja razvila se u tržišnog lidera u Hrvatskoj u proizvodnji žbuka, fasada, mortova, ljepila, betonskih proizvoda ...
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...