340
  • December Community Day | Pokemon Go Bandung

    108 views 4 weeks ago
    Hai nonton video commday yang paling spesial di tahun ini? Kenapa commday nya spesial?? Karena Pokemon nya Rameeeee alias semua Pokemon yang menjadi 'bintang tamu' saat community day dari bulan Januari sampai November semua nya muncul di Community Day December. Semua trainer pasti gak akan melewatkan event ini. Komunitas Pokemon Go Bandung juga mengadakan Community Day Spesial ini di Ciwalk Bandung yang pastinya seru banget! Nonton Keseruan kita and happy hunting, trainer!!!


    Don't forget to subscribe, like and share the video!

    Kindly follow us on Instagram @rfaisana @rainamaura
    Or simply click link below :
    https://instagram.com/rfaisana
    https://instagram.com/raina...

    Check the full field report on my blog.

    Thank you so much and happy watching

    Sparks by Chaël https://soundcloud.com/chae...
    Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0
    http://creativecommons.org/......
    Music promoted by Audio Library https://youtu.be/XIoyEFrDRDo


    Pokémon is Copyright Gamefreak, Nintendo and The Pokémon Company 2001-2018
    All images and names owned and trademarked by Nintendo, Niantic, The Pokémon Company,
    and Gamefreak is the property of their respective owners.

    All Pokemon illustrations are from pokemongo.gamepress.gg
    Pokemon information source pokemon.gameinfo.io

    Thx Show less
    Read more
  • Pokemon Go Bandung Play all

    This item has been hidden
  • Travelling Video Play all

    Here's all of our travelling videos. We really love to explore the beauty of nature also the children leisure park. Enjoy!
    This item has been hidden
  • Amazing WEST JAVA, INDONESIA! Play all

    You'll never get enough to explore all around West Java like really more than hundred places you'll need to see and admire for its beauty. Check out my video compilation of our family exploring the amazing West Java.
    This item has been hidden
  • pantai-pantai keren di JAWA BARAT Play all

    Jawa Barat gak selamanya terkenal dengan pegunungan dan tempat2 piknik gaulnya, tapi pantai-pantai nya juga gak mau kalah gaes. Sebut aja kita bisa berenang, main2 di pasir super putih dan halus, melihat hamparan laut dari atas tebing, piknik2 diatas karang, surfing juga!, snorkeling, watersport, duh banyak banget lah, cuss nonton videonya and kasih komentar kalian yah..
    This item has been hidden
  • Hotel Review Play all

    This item has been hidden
  • BEAUTY HACK

    This item has been hidden
  • KIDS FUNNY VIDEO Play all

    You must check Raina's channel, lots of laugh and fun!
    This item has been hidden
  • Popular uploads Play all

    This item has been hidden
  • Uploads Play all

    • December Community Day | Pokemon Go Bandung - Duration: 5 minutes, 21 seconds.

      • 4 weeks ago
      • 108 views
      Hai nonton video commday yang paling spesial di tahun ini? Kenapa commday nya spesial?? Karena Pokemon nya Rameeeee alias semua Pokemon yang menjadi 'bintang tamu' saat community day dari bulan Jan...
    • Raid bareng CRESSELIA ! Pokemon Go Bandung - Duration: 8 minutes, 11 seconds.

      • 1 month ago
      • 494 views
      Hi all, di video ini kita mau kupas tuntas soal Pokemon tier 5 yang menjadi raid boss saat ini yaitu Pokemon Cresselia. Apa sih itu pokemon Cresselia, Moveset nya? Tips Raid Cresselia, sampai Cress...
    • CYNDAQUIL COMMUNITY DAY with Pokemon Go Bandung - Duration: 5 minutes, 48 seconds.

      • 2 months ago
      • 192 views
      Hai semua kemaren kita baru aja ngadain Cyndaquil Community Day alias hunting Cyndaquil bareng-bareng selama 3 jam di Ciwalk Bandung. Seru banget apalagi kalau udah dapat Shiny Cindaquil! Mau tau k...
    • DEOXYS EX RAID with Pokemon Go Bandung - Duration: 4 minutes, 52 seconds.

      • 2 months ago
      • 112 views
      Find us at :
      https://www.instagram.com/pogobandung/
      https://www.facebook.com/groups/769244683184693/

      Track: Culture Code - Electricity (feat. Michael Zhonga) [NCS Release]
      Music provided by NoCopy...
    • Beldum Community Day with Pokemon Go Bandung - Duration: 5 minutes, 56 seconds.

      • 2 months ago
      • 233 views
      Tanggal 21 Oktober 2018 kemaren adalah harinya Pokemon Go Community Day dan Pokemon yang menjadi 'guest star' nya adalah Pokemon Beldum! Kita dari Pokemon Go Bandung mengadakan acara Beldum Communi...
    • Bangkok Culinary. Must Try!!! - Duration: 6 minutes, 19 seconds.

      • 3 months ago
      • 164 views
      Hi everyone. Still in Exploring Bangkok theme, in this video we would like to share about Bangkok's Culinary. There's the famous Mango Sticky Rice, Thai Tea, various street foods, Durian Ice Cream ...
      • CC
    • Bangkok : Explore Wat Pho, Wat Arun, & MBK - Duration: 8 minutes, 14 seconds.

      • 4 months ago
      • 152 views
      From the previous video of our Bangkok Exploring Part 1, we continue our trip to visit Wat Pho, Wat Arun, and MBK Mall. Here there's a famous reclining Buddha statue really worth to visit. And befo...
      • CC
    • Bangkok : Explore Chatuchak dan Asiatique. Shopping guide! - Duration: 8 minutes, 23 seconds.

      • 5 months ago
      • 122 views
      Hi everyone, in this video I would like share about our travelling to Bangkok specially Chactuchak and Asiatique night market which are destinatination places for shopping. As everyone know that th...
      • CC
    • Staycation at Mason Pine Hotel Padalarang | Aerial View - Duration: 7 minutes, 14 seconds.

      • 6 months ago
      • 1,047 views
      Hai semuanya, kali ini kita mau review salah satu hidden gem hotel di Padalarang, namanya Mason Pine Hotel yang keren banget. Fasilitas nya lengkap dan oke banget khususnya untuk keluarga dan anak-...
    • Review Hotel Turtle Beach Ujung Genteng - Duration: 6 minutes, 22 seconds.

      • 8 months ago
      • 2,495 views
      Hai semua, video ini hampir mirip dengan vlog Pantai Ujung Genteng tapi karena banyak yang menanyakan tentang hotel Turtle Beach, jadi dibuat video review khusus untuk kamar dan fasilitas hotel nya...
    • Tips & Trick Curly Hair : gak ribet, cepet, long lasting! - Duration: 7 minutes, 52 seconds.

      • 11 months ago
      • 48 views
      Hai-hai video yg ini agak lain dari biasanya, kali ini mau share tentang tips keritingin rambut, karena ada ribuan yg rikues gmn sih aku ngertitingin rambu (ga deng, Aya doang nih yg rekues, here's...
    • Alam Wisata Cimahi, the perfect affordable place to spend the weekend! - Duration: 6 minutes, 7 seconds.

      • 11 months ago
      • 2,660 views
      Hi everyone, in this video I would like to share about the recent place I visitted, it is Alam Wisata Cimahi, located at Cimahi City [West Java, Indonesia]. It is so good and perfect if you bring y...
      • CC
    This item has been hidden
  • Please check Raina's Youtube channel for funny kids video!

    • Raina Maura - Channel

      • 27 videos
      All the fun videos here!
      Don't forget to like and subscribe
      • CHANNEL
      63
    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...