Upload
Etu Primandhika Official
56
  • Etu Primandhika - Modol Getih

    1,394 views 4 months ago
    Sebuah lagu pop yang menceritakan tentang derita seseorang yang sakit perut akut karena jarang mengonsumsi sayuran dan buah buahan.

    Modol Getih

    Hudang, karasa beuteung meni panas
    Lumpat tina ranjang nelenjeng ka jamban
    Sué, dijerona keur aya jelema
    Lumpat deui nginjeum WC ka tatangga

    Unggal poé, atuh da dahar lada
    Sakalina loba, peujit langsung reuwas
    Jeung tara dahar ramat tina sayur jeung bungbuahan

    Jadina keur nagog téh dipaksa-paksa
    Teu bisa kaluar, peredna kacida
    Henteu nyérah tepikeun béak tanaga
    Hayang eureun ti kaayaan nu nyiksa

    Kara ayeuna ngalaman kanyeri
    Saawak-awak ngucur késang tiis
    Norojolna, nu hideung jaba saeutik
    Nepikeun bujur peurih
    Ditingali téh da modol getih

    Euy! Records
    (c) 2013 Show less
    Read more
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...