19
 • Creativity TV * Introductie Creativity TV met Geisha of Creativity Petra Else Jekel

  422 views 3 years ago
  ** Word nu Abonnee van Creativity TV en krijg de Abonnee Reward Video met veel extra tips in je YT-berichten-brievenbus. **

  !! Als je abonnee wordt, deel je abonnementen dan wel openbaar (instellingen), anders kan ik niet zien wie de nieuwe abonnees zijn en dan kan ik je de speciale Abonnee Reward Video niet sturen. Heb je hem niet gekregen? Lukt het instellen niet? Stuur dan even een e-mail: petra@businesscreativity.nl o.v.v. 'Abonnee YT'. !!

  "Dus je wordt wakker en het is 2014, de MEconomie draait en je hebt geen idee hoe je mee moet komen. Je bedrijf loopt niet op zijn best en hoe nu verder, of het loopt mooi en je voelt ruimte voor doorgroeien naar meer integriteit, meer betrokkenheid, meer creativiteit..."

  Na pianovirtuositeiten, theaterperformances, het langzaam kijken naar eeuwenoude schilderijen... Na jazzmuziek van hedendaagse helden, na tangodansen in de rol van man en vrouw... Na de poëzie van oeroud landschap in wezenlijke woorden te hebben afgetast... Schenkt de Geisha of Creativity, geheel tegen de traditie in, voor zichzelf een kop verse thee in.

  Ze spreekt dan over de kern van al haar bezigheden: hoe creativiteit ondersteunend aan jouw business werkt. Of je nu in de creatieve sector werkt, ondernemer bent, entrepreneur, kunstenaar, medewerker van een groot dienstverlenend bedrijf: creativiteit een kans geven, haalt het beste uit jou en je business omhoog!

  Creativity TV toont HOE. Bekijk deze INTRO voor meer info.

  * Bedankt voor jouw like, share en comment.
  * Schrijf je in voor de nieuwsbrief met tips & artikelen: http://ow.ly/inQUF
  * Vraag je strategiesessie aan om jouw uitdagingen in beeld te krijgen: mail 'strategie' naar petra@businesscreativity.nl.
  * Teken nu ook het manifest: http://tinyurl.com/manifest...

  Muziek: FNSounds https://soundcloud.com/fnso...

  Petra * Geisha of Creativity

  Petra Else Jekel
  Business & Creativity
  Kersenplukkerserf 24 6846 AX Arnhem NL
  petra@businesscreativity.nl
  026 848 71 96 / 06 478 379 25 Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...