17
A naptárletöltés.hu (www.naptarletoltes.hu) egy ingyenes, online, nyomtatható naptárt készítő (naptàr), PDF generáló szolgáltatás. Bárki,...
A naptárletöltés.hu (www.naptarletoltes.hu) egy ingyenes, online, nyomtatható naptárt készítő (naptàr), PDF generáló szolgáltatás. Bárki, gyorsan és egyszerűen, különféle méretű és formátumú éves, magyar ünnepnapokat, névnapokat és holdfázisokat tartalmazó asztali-, fali- és kártyanaptárakat készíthet. A naptárak, minden kalendárium 1971 és 2035 között érhetőek el, éves formátumban. Különféle elrendezésben, és az alapértelmezett képeken felül, akár egyedi, személyes (pl. családi, munkahelyi, nyaralásról készült, stb.) képekkel is elkészíthetőek. A naptárak PDF formátumúak - ily módon tölthetőek le és oszthatóak meg.
Az elkészült, generált naptárakat 7 nap után töröljük a rendszerünkből. Az archívumunkban (Nap-Tár-Tár) előre elkészített, különféle tematikájú és típusú naptárak érhetőek el. Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük bátran ajánlja barátainak, ismerőseinek is.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...