Upload
71

ivan boncu

  • Instrumentalia: Suling Sunda (Sundanese Flute)

    227 views 1 month ago
    saderek sadayana anu ti ti tasik, nu ti sumedang, nu ti garut, nu ti ciamis, nu ti subang jeuuuuung sajabana ti sakuriling tanah pasundan nu pangendahna...hayu ah urang sasarengan ngadangukeun ieu suanten hariring suling nu matak hoyong balik ka ka lembur saur anu nuju ngumbara mah...hihihihiihihihi...sumang­ga...wilujeng ngadangukeun.....:) Show less
    Read more
  • Uploads Play

    This item has been hidden
  • my playlist Play

    This item has been hidden
Sign in to add this to Watch Later

Add to