Intervjuer och porträtt av inspirerande människor som motiverar och engagerar. Författare Daniel Swärd samtalar i det ideella projektet I...
Intervjuer och porträtt av inspirerande människor som motiverar och engagerar. Författare Daniel Swärd samtalar i det ideella projektet Inspirerande människor med entreprenörer, kulturpersonligheter, idrottare, äventyrare och andra spännande människor. De delar med sig av livserfarenheter, råd, goda historier och tips på hur man kan lyckas och förverkliga sina drömmar. Med samtalet som kreativ process utforskar vi människors liv på djupet och försöker skapa positiva och unika tidsdokument.

När det ideella projektet är klart ska filmerna gratis nå ut till landets skolungdom via bl a ungdomsgårdar, syokonsulenter, sociala medier för att hjälpa dem till motiverande visioner, idéer och drömmar om vad de kan bli och göra med sina liv. Något som är extra viktigt för de ungdomar som har hamnat snett i livet och behöver en ny positiv målsättning. Olika elever behöver olika mål varför ett noga urval av yrken och människor skildras.
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...