Het Nieuwe Theater
 • Bedrijfsprofiel Het Nieuwe Theater

  488 views 3 years ago
  Het Nieuwe Theater produceert nieuw geschreven theatervoorstellingen met een actuele zeggingskracht in opdracht van bedrijven en instellingen.

  Wij gebruiken creatieve expressie als middel om mensen dichter bij elkaar te brengen en cultuurverschillen binnen een organisatie te overbruggen. Door met personeel uit alle geledingen op een andere manier samen te werken creëren we hoogwaardige voorstellingen die een normale teambuilding overstijgen.

  Uit interviews en talentenscans onder werknemers wordt de bedrijfscultuur in kaart gebracht en verwerkt in een fictief verhaal en avondvullend script. Dat is de basis voor een unieke voorstelling die wordt uitgevoerd met werknemers, talenten uit alle lagen van de organisatie, in de hoofdrol en deskundig begeleid door artistieke professionals uit het theatervak. Het opvoeren van dit theaterstuk zorgt ervoor dat toeschouwers op ludieke wijze kennismaken met de omvangrijke kwaliteiten die een organisatie in huis heeft.

  In het kader van jubilea, fusies, reorganisaties en gelegenheden waarbij het bestuur een breed draagvlak wil creëren voor een koerswijziging of nieuwe visie om samen te bouwen aan de toekomst, zorgt Het Nieuwe Theater voor een traject op maat bij het maken van een meeslepend schouwspel. Zintuigen prikkelen, emoties oproepen en een stem geven aan wat werknemers verbindt kan tevens worden ingezet als innovatieve marketingstrategie om een extern publiek te ontroeren.

  Het Nieuwe Theater heeft de afgelopen jaren expertise opgebouwd om met een laagdrempelige werkwijze een professioneel niveau neer te zetten en een grote betrokkenheid onder werknemers, bestuur en belanghebbenden. Onze voorstellingen worden zowel intern als extern breed gedragen, drukbezocht en zorgen voor een onuitwisbare herinnering die nog lang voelbaar is in het hart van het bedrijf.

  Met deze producties bereiken we cultureel betrokken ondernemers uit het bedrijfsleven en brengen zodoende verschillende (nieuwe) doelgroepen, waaronder de internationale gemeenschap, in aanraking met de kracht van theater.

  Van creatief concept tot uitvoer: Het Nieuwe Theater verbindt werknemers en gebruikt verwondering en verbeeldingskracht bij het realiseren van ambitieuze dromen. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...