Het Nieuwe Theater
 • Hoe een theaterstuk met collega’s een organisatie blijvend verandert

  517 views 3 years ago
  Het Nieuwe Theater produceert employee experiences met een actuele zeggingskracht in opdracht van bedrijven en instellingen.

  Wij zetten creatieve expressie met werknemers in als middel om groeimogelijkheden anders te belichten, communicatie en marketing (in- en extern) te verbeteren en deze verandertrajecten als ultieme employer branding te gebruiken om huidige werknemers te verbinden en nieuwe aan te trekken.

  Door met personeel uit alle gelederen op een andere manier samen te werken, hun creatieve talenten in te zetten voor een hoger doel dan werk, creëren we hoogwaardige voorstellingen uitgevoerd met werknemers en begeleid door artistieke professionals die een normale teambuilding overstijgt.

  In situaties waar het bestuur van een organisatie breed draagvlak wil creëren voor koerswijzigingen of een nieuwe visie om samen te bouwen aan de toekomst, zorgt Het Nieuwe Theater voor een traject op maat bij het maken van een employer experience waar iedereen onderdeel van wil zijn.

  Een dergelijk partnership, waarmee we zintuigen prikkelen, empoweren, ontroeren en een stem geven aan wat werknemers gelukkig maakt, verbindt en samen laat groeien, kan tevens worden ingezet als innovatieve communicatie- en marketingstrategie om een extern publiek mee te bereiken en nieuw personeel aan te trekken.

  Het Nieuwe Theater heeft de afgelopen jaren expertise opgebouwd om met een laagdrempelige werkwijze een professioneel hoog niveau te bereiken en een grote betrokkenheid onder werknemers, bestuur en belanghebbenden. Deze aanpak zorgt voor een onuitwisbare beleving die nog lang voelbaar is in het hart van het bedrijf en nazindert in propositie en merkbeleving.

  Dit bedrijfsprofiel uit 2015 geeft een inkijk in het realisatieproces van een partnership in opdracht van het grootste medisch centrum van Zuidoost-Brabant, onze eigen repertoire voorstellingen en het aandeel van Het Nieuwe Theater in de totstandkoming van een nieuw open podium in Eindhoven genaamd Pand P. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...