Het Nieuwe Theater
 • Bedrijfsprofiel Het Nieuwe Theater

  471 views 2 years ago
  Het Nieuwe Theater maakt bestaand muziektheaterrepertoire en creëert nieuw muziektheater in samenwerking met verschillende partners.

  Voorstellingen met een grote zeggingskracht, actuele thema’s, live muziek die raakt, uitgevoerd door jonge talenten en professionals, gespeeld op bijzondere locaties. Een avond vermaak, jezelf vergeten, geconfronteerd worden en laten meeslepen. Onze producties worden gerealiseerd met passie en de noodzaak om verhalen te vertellen die ertoe doen.
  Met deze voorstellingen verbinden we cultureel betrokken ondernemers uit het bedrijfsleven met theatermakers en brengen zodoende verschillende (nieuwe) doelgroepen, waaronder de internationale gemeenschap, in aanraking met theater.

  Dit bedrijfsprofiel geeft een inkijk in het realisatieproces van een voorstelling in opdracht van het grootste medisch centrum van Zuidoost-Brabant, onze eigen repertoire voorstellingen en het aandeel van Het Nieuwe Theater in de totstandkoming van een nieuw open podium in Eindhoven genaamd Pand P.

  www.hetnieuwetheater.nl Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...