43
 • Goosecraft Spring/Summer 2016 Video

  1,323 views 3 years ago
  Goosecraft. – SS 2016

  Het Nederlandse leermerk Goosecraft laat in haar S/S16 collectie leren items van hoge kwaliteit zien. Van 70’s slick tot quilting met een twist, bij Goosecraft draait het om constante vernieuwing, in zowel modellen als technieken.


  Vintage look

  De vintage look is een rode draad door de gehele collectie voor zowel dames als heren. Gewassen leer kwaliteiten in combinatie met onder andere used denim zorgen voor een gedragen look. Drum dyed leer en stone washed leer geven de modellen een vintage look. Goosecraft benadrukt maar weer de beste eigenschap van leer; hoe langer je het draagt, hoe mooier het wordt.
  It’s only rock and roll.

  Quilting & more

  Quilting krijgt een nieuw gezicht in de vorm van double pattern stitches en combinaties van smocked parts. Nieuwe stitching patronen geven de jasjes een uitgewerkte look. Nieuwe technieken in de vorm van lasercut zijn ook terug te vinden in de collectie. De verfijnde lasercut patronen in combinatie met zacht leer zorgen voor een ultiem vrouwelijke look. Het draagcomfort wordt hierdoor bevorderd. Daarnaast garanderen deze technieken dat elk item verandert in een eye catcher.
  Details are hidden treasures.

  70’s slick
  Die echte 70’s vibe is terug te zien in leren uitvoeringen van klassieke ‘denim jacks’ en burgundy leren blazers voor heren. De items zijn geïnspireerd op showstoppers van de laatste catwalk shows en geven een revival aan oude klassiekers. Goosecraft vertaalt het 70’s gevoel subtiel in verschillende details. Denk hierbij aan het gebruik van dik cognac suède.
  Like it was then, like it is now.

  The New Navajo

  Fringe krijgt een nieuw gezicht in combinatie met navajo details en aztec prints. Suede, mesh, kralen en vlecht werk. Kleuren als roestbruin en warme aarde tinten maken dit thema voor dames compleet. Het gevoel van vrijheid en ongedwongenheid is vertaald in het zachte leer.

  Please take care of your jacket,
  your jacket takes care of you. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...