3,407
 • De ce iti trebuie "Cartea de Detailing"?

  20,022 views 8 years ago
  http://expertdetailing.ro
  La sfarstitul acestei prezentari vei afla cum poti intra gratuit in posesia "Cartii de Detailing", o lucrare originala de 77 de pagini, cu o valoare de 50 de euro, si in legatura cu care primii 2000 de automobilisti care au citit-o au marturisit, in marea lor majoritate, ca le-a "schimbat cu totul viziunea despre intretinerea cosmetica a masinii"!
  Dar inainte de asta, hai sa vedem pe scurt
  De ce iti trebuie TIE "Cartea de Detailing"?!

  ...pentru ca astfel vei avea mai mult control si mai multa satisfactie de pe urma infatisarii masinii tale si te vei bucura de mai mult succes cu ea.
  Ai auzit de oameni carora "li se intampla" lucruri neplacute cu finisajele masinii lor (la spalatorie, acasa sau la vreun atelier) si sunt cu totul neputinciosi in fata unor astfel de "fenomene ale naturii" ?! Tu nu trebuie sa faci parte dintre ei.

  In realitate, dupa ce vei parcurge acest ghid, vei "colecta" tot mai multa admiratie de la cei din jur pentru masina ta. Cei care vor dori vor putea capta mai multa atentie cu ajutorul masinii lor si isi vor imbunatati si diversifica relatiile...
  Vei atrage cu mai multa forta pe cei pe care doresti sa-i atragi (clienti, parteneri, ...partenere ).
  Imagineaza-ti cat de mult va creste puterea si influenta celor care chiar se exprima pe sine prin masina pe care o conduc si prin felul in care arata ea!

  Cei care nu au cunostintele potrivite despre finisajele masinii lor nu numai ca nu si-o vor putea pune niciodata in valoare, dar in fapt, cu timpul, ea va arata tot mai mohorata, mai neatractiva si le va aduce chiar reale deservicii de imagine. Ca sa nu mai vorbim de situatia celor care rateaza, bagand o groaza de bani intr-o masina care ajunge sa arate ca vai de ea.

  Este deci chiar important sa iei decizia de a prelua controlul asupra infatisarii masinii tale si sa inveti cateva tehnici puternice, cateva metode si sisteme pe care le folosesc profesionistii pentru a creste valoarea investitiei tale, in timp ce altii o irosesc pe a lor.

  Daca activezi in vreun fel in industria auto, daca esti implicat in administrarea unui parc auto sau daca esti doar un pasionat, ai acest hobby, trebuie sa citesti "Cartea de Detailing". Ea te va invata ca daca infatisarea masiniilor vinde si exprima, exista metode profesionale de imbunatatire a lookului ei, pe care acum le poti afla si intelege.
  Iar in final, de ce trebuie sa ai aceasta carte?
  Deoarece, pentru o perioada limitata de timp, o poti obtine GRATUIT!

  Ce ai de facut pentru asta? Trimite-mi ACUM adesa ta de email si numele tau iar eu iti voi da imediat "Cartea de Detailing" in format PDF.
  Cred ca esti de acord ca nimic GRATIS nu poate dura la nesfarsit, de aceea am spus ca trebuie sa-mi scrii acum personal la cristian.pop@expertdetailing.ro , pentru ca in scurt timp aceasta prezentare, aceasta oferta va fi stearsa de pe YouTube.

  Obtinerea lucrarii nu este complicata pentru nimeni: deschizi un nou mesaj/email,
  la destinatar scrii cristian.pop@expertdetailing.ro Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...