34
 • 140sec | 140seconden.nl Play all

  140sec (spreek uit als one fourty sec) ofwel 140seconden.nl is een experiment, een uitdaging en dus eigenlijk ook min of meer een test. Lukt het om pakkende video content te comprimeren op dezelfde manier waarop tekstuele content op Twitter gecomprimeerd kan worden tot de essentie?

  Het leek me, naast een pakkende titel, een geinige manier om mijn speurtocht op het internet te delen met anderen. De dingen die ik tegen kom, snel en laagdrempelig uitgelegd. De ene keer verassend, de andere keer verhelderend. Twitter heeft dan weliswaar een keiharde limiet van 140 karakters, op 140sec is die limiet iets minder hard. Bij wijze van experiment zal ik iedere keer proberen binnen 140 seconden te blijven, ofwel 2 minuten en 20 seconden. Op die manier zijn de filmpjes snel en gemakkelijk te consumeren en nodigen ze daarnaast ook uit tot discussie en andere vormen van interactie.

  Ik heb niet de pretentie dat ik de " know it all" van het interent (of daarbuiten) ben. Ik deel simpelweg 'dingen' die ik op het web tegen komen die hopelijk voor jou nog nieuw en onbekend terrein zijn.

  Stuur je vraag in via Twitter
  Naast mijn eigen onderwerpen, behandel ik ook graag jouw onderwerp. Heb je een vraag, een mening een product of dienst? Neem contact met me op via twitter (@socialsander) en wie weet behandel ik jouw vraag/opmerking in een nieuwe editie van 140sec.

  What's with all the ads?
  Stel je voor 140sec wordt populair!? Ik acht de kans erg klein, maar toch.. Dan zou het super tof zijn als je ter ondersteuning een paar keer op zo'n banner ramt, zodat ik een paar eurocent ontvang voor mijn moeite. Jij noemt het reclame, ik noem het crowdfunding met een omweg No seriously; ik zou het echt waarderen als je je vrienden en kennissen wijst op dit initiatief en ter ondersteuning een paar keer zo'n advertentie bekijkt met het idee; ik gun het hem. U zeit bij voorbaat al bedankt! Dus.....dat!
  This item has been hidden
 • NHTV schoolopdrachten Play all

  Deze filmfragmenten zijn gemaakt gedurende mijn studie International Media & Entertainment Management aan de NHTV te Breda.
  This item has been hidden
 • veaute plaatjes Play all

  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...