22
 • D66 Breda maakt met ‘Breda durft’ gezonde en duurzame keuzes

  154 views 1 year ago
  Woensdag 10 januari 2018 hebben de leden van D66 Breda het verkiezingsprogramma ‘Breda durft’ voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 unaniem vastgesteld. Voor de raadsperiode 2018-2022 zet D66 Breda in op goed onderwijs, goede zorg en een goed klimaat in Breda.
  De afgelopen maanden is door de leden hard gewerkt aan het verkiezingsprogramma. Tijdens werkbezoeken werden we bijgepraat over dilemma’s en kansen door onder andere onderwijsinstelling ROC West-Brabant, Zorg voor Elkaar Breda, cultuurinitiatief The Blind Walls Gallery, het Stedelijk Museum Breda en tijdens een duurzaamheidswandeling. Bovendien hebben vele inwoners en organisaties ons van input voorzien over wat zij denken dat nodig is om Breda verder te brengen.
  De leden konden tijdens de ledenvergadering nog toevoegingen aanbrengen waarna het programma definitief is vastgesteld. “Dit verkiezingsprogramma durft een aantal keuzes te maken, waarmee we Breda samen vooruitbrengen”: aldus de trotse lijsttrekker Tim van het Hof. Zo spreekt D66 Breda zich duidelijk uit over het zo snel mogelijk aan de slag gaan met gasloos bouwen, het sluiten van een convenant tussen het Bredase onderwijsveld en het bedrijfsleven om de arbeidsmarkt te versterken, de inzet op preventie in de gezondheidszorg en de aandacht voor mobiliteit om de stad bereikbaar en schoon te houden.
  De geïnteresseerde lezers moeten nog even geduld hebben, de opmaak van het programma en de wijzigingen vanuit de leden worden zo snel mogelijk verwerkt. Op woensdag 21 februari wordt het programma officieel gepresenteerd aan Breda, maar in het bijgevoegde filmpje alvast een impressie. Show less
  Read more
 • D66 geeft toelichting Play all

  This item has been hidden
 • Sprekers Play all

  This item has been hidden
 • D66 Breda Thema's Play all

  This item has been hidden
 • Behind the scenes Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...