• Coaching Altitude ~ Les Preses ~ Garrotxa ~ Girona

  885 views 5 years ago
  www.Coaching-Altitude.net
  ~
  A Coaching-Altitude.net estem especialitzats en la creació i facilitació d'experiències formatives per al desenvolupament d'habilitats i millora d´actituds. L'objectiu és impulsar la motivació de les persones i assegurar la seva millor contribució a l' entorn d'influència més immediat. La nostra metodologia convida a respirar la natura en un entorn incomparable com és la Garrotxa, convida a l' acció i a treballar de forma divertida. Orientem i adaptem les activitats al desenvolupament de competències personals com són el treball en equip (la cooperació i la cohesió), l'autoconeixement, la creativitat, la comunicació eficaç i el lideratge, competències clau avui en dia, tant en l'àmbit personal com organitzacional.
  ~
  En Coaching-Altitude.net estamos especializados en la creación y facilitación de experiencias formativas para el desarrollo de habilidades y mejora de actitudes. El objetivo es impulsar la motivación de las personas y asegurar su mejor contribución al entorno de influencia más inmediata. Nuestra metodología invita a respirar la naturaleza en un entorno incomparable como es la Garrotxa, invita a la acción y a trabajar de forma divertida. Orientamos y adaptamos las actividades al desarrollo de competencias personales como el trabajo en equipo (la cooperación y la cohesión), el autoconocimiento, la creatividad, la comunicación eficaz y el liderazgo, competencias clave de hoy en día, tanto en el ámbito personal como organizacional.
  ~
  À Coaching-Altitude.net nous sommes spécialisés dans la création et la facilitation d'expériences de formation pour le développement des capacités et l'amélioration des attitudes. Notre but est d'encourager la motivation des personnes et de favoriser leur contribution optimale à leur milieu d'influence le plus immédiat. Notre méthodologie vous permet de vivre la nature dans un superbe lieu tel que la Garrotxa, en invitant à l'action et au travail de façon amusante. Nous orientons et nous adaptons les activités en vue du développement des capacités personnelles comme le travail en équipe (la coopération et la cohésion), la connaissance de soi, la créativité, la communication efficace et le leadership, compétences essentielles aussi bien sur le plan personnel qu'organisationnel.
  ~
  At Coaching-Altitude.net we are specialized in the creation and facilitation of training experiences to develop skills and improve people's attitudes.
  We aim at boosting motivation and performance.
  Our methodology invites to work outdoors, enjoying nature in the superb setting of La Garrotxa, stimulating action and learning in a different and an enjoyable way.
  We customize programmes and activities to develop personal skills such as teamwork (cooperation and cohesion), creativity, effective communication and leadership skills. Those are nowadays key skills in successful companies. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...