956
 • Andy X1

  429 views 5 years ago
  Platforma Andy , Andy OS , Andy App Development , Andy Library , Andy Kernel....
  Made in Kosova.
  Zhvilluar nga BuilderSoft ...... Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  • Halo 4: Infinity - Spartan Ops Full Movie - Duration: 56 minutes.

   • 6 years ago
   • 536,698 views
   Halo 4: Infinity - Spartan Ops Season 1 Full Movie

   The Spartan Ops storyline has juicy details on Dr. Catherine Halsey, Thomas Lasky, Commander Palmer, Jul 'Mdama, and the Spartan IV's of Majestic an
  • Vendosja e shenimeve në Databazë - SQL Server permes C# - Duration: 12 minutes.

   • 5 years ago
   • 1,823 views
   Kjo video eshte seri e videove nga mesimet C#. Në këtë video do të analizohet kodi INSERT INTO , dhe krijimi i nje databaze duke perdorur SSMS me query. Si dhe lidhja me program per insertimine te ...
  • Kaspersky Internet Security 2013 - Duration: 2 minutes, 28 seconds.

   • 6 years ago
   • 475 views
   Kaspersky Internet Security 2013 Promo
   BuilderSoft
  • Andy X1 - Duration: 2 minutes, 11 seconds.

   • 5 years ago
   • 429 views
   Platforma Andy , Andy OS , Andy App Development , Andy Library , Andy Kernel....
   Made in Kosova.
   Zhvilluar nga BuilderSoft ......
  • Mcafee Total Protection - Duration: 6 minutes, 26 seconds.

   • 8 years ago
   • 329 views
   BuilderSoft Videos
   BuilderSoft has tested Mcafee Total Protecton 2011 and this is the best one .

   http://www.builder-soft.tk
  • Introducing Windows 10 - Duration: 103 seconds.

   • 4 years ago
   • 315 views
   Një video e shkurtër per sistemin me te ri nga Microsoft Windows 10.


   Kjo video nuk eshte zyrtare nga Microsoft.
   Permbajtja e videos eshte e shkëputur nga video te Windows 10 në internet.
  • Don Bosko Online - Duration: 51 seconds.

   • 5 years ago
   • 292 views
   Puna gjatë realizimit të Don Bosko Online....
  • Andy App Development Preview - Duration: 89 seconds.

   • 5 years ago
   • 261 views
   Ja si do të duket Andy App Development Preview .
  • C# Tutorial - Introduction to classes - Duration: 11 minutes.

   • 5 years ago
   • 230 views
   Një ushtrim i shpejt me klasa në C# .

   Të krijohen dy klasa tek te cilat njera nga to të llogaritet shuma e numrave natyror të një pas njëshëm nga numri 1 deri në n , ndersa tek klasa tjetër të bë...
  • MedicalDATA C1 - Duration: 6 minutes, 35 seconds.

   • 4 years ago
   • 211 views
   MedicalDATA është programi më i avancuar për mjeksi.

   MedicalDATA është pjesë e BIGDATA , që ofron shume opsione tjera si lidhje me server, dhe qasje e shpejt e të dhënave ne CLOUD duke përdorur M...
  • Familja Andy - Duration: 3 minutes, 54 seconds.

   • 5 years ago
   • 164 views
   Një përmbledhje e shkurtër e familjes Andy .
   Në familjen Andy hynë :
   Andy X1
   Andy OS X1
   Andy App Development
   Andy Kernel
   Andy Speech Recognition
  • M31 Don Bokso - Duration: 2 minutes, 32 seconds.

   • 6 years ago
   • 144 views
   Versioni special për Don Bosko prishtinë. Rriti performancat e kompjuterit tend me këtë softuer . Së shpejti I gatshëm për shkarkim.

   Ky softuer është krijuar për ditën e shkencës që organizon shko...
  This item has been hidden
 • This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...