21
"Autori čine svijet ljepšim" nacionalna je kampanja u organizaciji autorskih udruga Hrvatsko društvo skladatelja ZAMP, Društvo hrvatskih ...
"Autori čine svijet ljepšim" nacionalna je kampanja u organizaciji autorskih udruga Hrvatsko društvo skladatelja ZAMP, Društvo hrvatskih književnika i Društvo hrvatskih filmskih redatelja, a pod pokroviteljstvom Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo (DZIV). 

Podršku kampanji pružaju i ostale strukovne udruge: Zbor fotoreportera Hrvatske, Društvo za zaštitu novinarskih autorskih prava (DZNAP), Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava (HUZIP), Udruga za zaštitu, prikupljanje i raspodjelu fonogramskih prava (ZAPRAF), Udruga za zaštitu prava nakladnika (ZANA) i Udruga za kolektivno ostvarivanje i zaštitu prava slijeđenja likovnih umjetnika (ARS CROATICA). Svi ostali -  udruge i pojedinci koji se žele priključiti kampanji su dobrodošli. 

Namjera kampanje ˝Autori čine svijet ljepšim˝ jest putem pozitivnih, ali intrigantnih audio-vizualnih poruka, javnost potaknuti na razmišljanje o uvijek aktualnoj temi: vrijednostima autorskog rada i značaju umjetnosti za društvo u cjelini.
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...