142
 • Truth over religion (E vërteta mbi fenë, 1967), pt.1/3

  5,361 views 10 years ago
  Material historik nga dokumentarë propagandistikë të viteve 1967 dhe 1974 për fenë dhe ateizmin në Shqipëri. Pjesa 1/3.

  Historical material from 1967 and 1974 Albanian documentaries on atheism and religion. Part 1/3. Show less
  Read more
 • Fragmente nga filmat Play all

  This item has been hidden
 • E vërteta mbi fenë (1967) Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...