27
 • Animator Nederland | Showreel Jurjen Kraan

  100 views 2 months ago
  Dit is de showreel van de Nederlandse freelance animator Jurjen Kraan. Deze montage bevat fragmenten uit zijn beste 2D animaties. Bezoek http://www.alicewell.nl om meer van zijn korte films te zien.

  Jurjen werkt al ruim 15 jaar als After Effects animator en animatie-ontwerper. Regelmatig animeert hij commercials, uitleganimaties en zelfs animatieseries in opdracht van reclamebureaus, mediabureaus en animatiestudio’s. Ook werkt hij met evenveel plezier rechtstreeks in opdracht van bedrijven.
  Jurjen werkt regelmatig aan projecten mee als uitvoerend animator. Hij heeft ook echter ruime ervaring in alle onderdelen van het animatie productieproces. Daarom verzorgt Jurjen desgewenst ook de regie, het scenario, het storyboard, de character designs en montage van producties.

  Een groot deel van het artwork dat in deze animaties te zien is tekende Jurjen zelf. Dat deed hij met Photoshop, Adobe Illustrator en Oost-Indische inkt op papier. Maar ook animeerde hij voor deze animaties illustraties en ander beeldmateriaal van de geweldige visual artists Mads Berg, Sylvan Steenbrink, Dimitri Versteegen, Julien Kraakman, Guido van Genechten en reclamebureau Dear. Ook om dat artwork tot leven te wekken gebruikte Jurjen de animatiesoftware After Effects.

  Deze showreel toont animaties voor deze klanten: Radio 1, Arla Biologisch, The AdminPeople, KLM, Het Kinderopvangfonds, E-Zorg en FNV.
  Bij deze producties waren de volgende creatieve bureaus betrokken: Dear (Arla & Radio1), Pedri Animation (KLM & Het Kinderopvangfonds), Unit (Radio1), Re-Branded (KLM), VisualizeMe (The AdminPeople) en E-Sign (E-Zorg).
  Ook bevat deze showreel animaties die Jurjen in eigen opdracht maakte en een tekenfilm die hij in opdracht van particulieren creëerde.

  De rockende muziek in deze showreel is gemaakt door de artiest RocknStock. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...