109
 • Убавините на Македонија од воздух - втора епизода

  901 views 1 year ago
  Некаде на патот меѓу Кичево и Охрид, во близина на Другово се наоѓа ова прекрасно место. Поради ниските температури и испарувањата од реката во овој дел од годината целиот потег по течението на реката е прекриен со дебела слана и изгледа сосема поинаку од останатиот пејсаж.
  Целта на оваа епизода е да ви долови дел од таа убавина, но ако имате време и минувате во близина, застанете, поуживајте, животот е многу поубав со ваквите мали ситни нешта.

  Artist : Bruno Sanfilippo
  Track : Piano Textures 2 VI
  Album: Piano Textures
  More info: https://brunosanfilippo.ban...... Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...