413
 • 10 THËNIE NGA ISMAIL KADARE

  10 THËNIE NGA ISMAIL KADARE - Duration: 107 seconds.

  • 1 year ago
  • 3,351 views
  10 thënie të shkrimtarit të njohur shqiptar Ismail Kadare, të përzgjedhura nga Thenie.ORG.

  Shpresojmë që të ju pëlqejnë dhe t'i shpërndani me miqtë tuaj këto thënie!

  Për të tjera thënie nga Isma...
 • 5 THËNIE NGA HOXHË SHEFQET KRASNIQI | Thenie.ORG - Duration: 2 minutes, 11 seconds.

  • 1 year ago
  • 1,881 views
  5 thënie nga Hoxhë Shefqet Krasniqi të përmbledhura në një video nga Thenie.ORG. Shpresojmë të ju pëlqejë!

  Lexoni thënie nga Hoxhë Shefqet Krasniqi këtu: http://thenie.org/nga/shefqet-krasniqi/

  L...
 • FJALIMI MË I FUQISHËM I DHËNË NDONJËHERË - Duration: 4 minutes, 32 seconds.

  • 3 years ago
  • 29,409 views
  Pjesë nga filmi "Diktatori i Madh" nga Çarli Çaplin (me titra shqip).

  Ky fjalim konsiderohet si një prej fjalimeve më të fuqishëm në histori.

  Duke marrur parasysh referencat anti-naziste që përm...
 • 8 THËNIE PËR JETËN | Thenie.ORG - Duration: 111 seconds.

  • 4 years ago
  • 37,805 views
  Thenie.ORG ju sjell para jush 8 thënie për jetën nga autorë të ndryshëm botërorë të bashkuara në një video. Shpresojmë të ju pëlqejë!

  Për të lexuar thënie tjera për jetën, klikoni http://thenie.or...
 • 8 THËNIE DASHURIE | Thenie.ORG - Duration: 2 minutes, 35 seconds.

  • 4 years ago
  • 127,767 views
  Thenie.ORG ju sjell 8 thënie të bukura për dashurinë të bashkuara në një video.

  Për t'i parë të gjitha thëniet për dashurinë klikoni këtu:

  http://thenie.org/tema/thenie-dashurie

  Pëlqeni faqen to...
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...