63
ATENTIE !!!

ATENTIE !!!

Contul --ROUIDF-- apartine lui --RaSzWaNmusic = LuptatorBucurestean - turnatorul BOZGOR la bozgorii iredentisti, catelul lui EuroAmerican02 a.k.a. HunAttila 03 -15  blocati-l si nu-l bagati la friends, vrea numai sa smulga informatii personale despre romani pt a turna tot la stapanii lui bozgori iredentisti antiromani separatisti !

Asa a facut si cu fostul lui cont NationalistR0 , se dadea mare nationalist sa atraga cat mai multi români (asa face si cu conturi NDBucuresti , conturi pe care le declara ca fiind din Noua Dreapta,iar cei de la ND neaga ca-l au ca membru) , dupa care cerea informatii personale,poze,nr tel,activitati personale etc pe care le toarna la bozgorii cu care e prieten si mana-n mana la flaguit conturi romanesti !

Asta urmareste si cu noul cont creat --------ROUIDF----- care nu este decat o copie ieftina a contului THEJIDF sau JIDF (cont israelian)  sau contul facut de romani pentru romani -------RoDefenceForce----- aka ----DarkEIiteSniper-----

Il puteti vedea tarfa sugatoare si ea de bozgori iredentisti in acest clip !
v
v
v
HERE YOU FIND VIDEO ABOUT RaSzWaNmusic's girlfriend DEEA - SENSATZIA :
http://www.fileshare.ro/2091854689.28

PICTURE on the BG is SENSATZIA , RaSzWaNmusic`s girlfriend , the same like him , racist , fascist , neo-nazi „WHITE PRIDE„ bitch !
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...