6,447
 • Festo me Vala Loja Shperblyese

  39,169 views 1 year ago
  3 banesa
  30,153 shpërblime
  3 Euro mbushje elektronike

  Nga 27 nëntori e deri më 8 mars 2018, Vala fillon me lojën e re shpërblyese.

  Gjatë kësaj periudhe, mbi 30,000 shpërblime do të shpërndahen për të gjithë JU konsumatorë tanë të Vala me parapagim apoPrepaid.

  Loja e re shpërblyese fillon nga Flamuri në Flamur. Fillon me rastin e festës kombëtare të 28 Nëntorit, për të vazhduar me super shpërblime dhe banesë për Vitin e Ri, më pas shpërblime për festën e të dashuruarve.
  Festa vazhdon me rastin e 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës duke dhuruar një banesë dhe krejt në fund, banesa e fundit me rastin e festës së 8 Marsit.

  Shumë festa, shumë gëzim në një lojë shpërblyese.

  JU konsumatorë tanë, do të keni mundësinë që çdo javë të fitoni mijëra shpërblime, si dhe preminë kryesore e cila këtë herë nuk do të jetë një por tri banesa anekënd Kosovës, në varësi se ku është bërë mbushja elektronike.

  Me vetëm një mbushje elektronike në njërën nga 3,000 pikat e shitjes së produkteve të Vala, përveç përfitimit të produktit, JU do të mund të përfitoni edhe njërin nga shumë shpërblimet që përfshijnë:

  • 20,000 Mbushje online - etop_up
  • 10,000 shpërblime me nga 1GB Internet 3/4G
  • 48 Telefona Smart – Standard
  • 12 Telefona Smart – Medium
  • 12 Telefona Smart – Ultra (iPhone dhe Samsung modelet e fundit)
  • 20 Televizora SMART
  • 20 Tableta te ndryshëm
  • 10 Llaptopa
  • 12 Pushime në Kapadokya
  • 12 Pushime/skijime (Bansko)
  • 4 Pushime në Dubai
  dhe
  super premia

  • 3 Banesa anekënd Kosovës
  Me një mbushje elektronike (së paku 3 euro) JU do të pranoni një kod për garë, pra një mundësi për të fituar një nga shpërblimet. Sa më shumë mbushje të përsëritura, aq më shumë mundësi për të fituar.

  Tërheqja e javës së pare të fituesve do të bëhet Live më 6 dhjetor në faqen zyrtare të Vala-s (facebook.com/valamobile)

  Vala vjen te ju! Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • This item has been hidden
 • This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...