• Produsele ORMUS - Puterea de a vindeca!

  3,926 views 6 years ago
  ORMUS PURE este cel mai pur produs ORMUS al nostru si printre cele mai concentrate din lume deoarece nu contine adaosuri, este recoltat, derivat si extras din apa termala sarata din lacurile vulcanice de altitudine de pe Platoul Tibetan (versantul estic al muntilor Himalaya). Acesta apa este de 5 ori mai salina decat apa oceanelor si de 2 ori mai salina decat apa de la Marea Moarta. Prin proceduri care dureaza 7 zile se obine eliminand sarea aceasta substanta ce contine numeroase elemente monoatomice in proportii diferite (cel mai mult precipita aurul, iridiul si rodiul dar in ORMUS PURE gasim si platina, paladiu, magneziu, argint, ruteniu, cupru monoatomic, s.a.).

  Materialul sursa din aceasta regiune a fost folosit si de Li Shi Shen, parintele medicinei traditionale chinezesti,in prepararea faimoasei sale formule numita: "The Golden Elixir" (Elixirul de Aur) sau "Medicamentul Universal". Acesta era de fapt un elixir pe baza de ORMUS.

  Materialul sursa din aceasta regiune a fost folosit si de Li Shi Shen, parintele medicinei traditionale chinezesti la prepararea faimoasei sale formule numita "The Golden Elixir" (Elixirul de Aur) sau "Medicamentul Universal". Acesta era de fapt un elixir pe baza de ORMUS. Mai multe detalii la http://www.ormus.ro/ Show less
  Read more
 • Emisiuni TV despre ORMUS Play all

  10 Iunie 2013 - Emisiune despre produsele ORMUS si efectele utilizarii acestora in medicina veche si actuala pentru refacerea starii de echilibru fizic, mental si spiritual. Emisiunea contine detalii noi si interesante, prezentate de Dragos Iliescu.

  03 Noiembrie 2012 - Emisiune despre istoria produselor ORMUS si a aurului comestibil si efectele utilizarii acestora in medicina veche si actuala pentru imbunatatirea sanatatii si nu numai. Dragos Iliescu invitat pe 3 noiembrie 2012 in cadrul emisiunii dedicate sanatatii la postul de televiziune OTV.

  10 Octombrie 2012 - Dragos Iliescu invitat in prima editie a emisiunii Capsula de Sanatate pentru o discutie despre produsele Ormus, aurul monoatomic si beneficiile acestora asupra sanatatii.

  21 Iunie 2012 - Dragos Iliescu, in dicutie cu Florin Condurateanu despre ORMUS, aurul comestibil, elementele monoatomice si efectele acestora asupra sanatatii. Emisiunea "Romanul, Seful Lui Condurateanu" din 21.06.2012 la OTV.

  10 Mai 2012 - Dragos Iliescu, in dicutie cu Florin Condurateanu despre ORMUS, ca invitat la emisiunea "Romanul, Seful Lui Condurateanu" din 10.05.2012 la OTV
  This item has been hidden
 • Seminarii si Prezentari Live Play all

  Va invitam sa vizitati pagina blogului ORMUS dedicata aparitiilor in presa si emisiuni TV, seminariilor si prezentarilor sustinute de Dragos Iliescu. Vizitati http://blog.ormus.ro/category/emisiuni-tv-seminarii-preze...

  De asemenea, in aceasta pagina veti gasi si articolele despre ORMUS publicate in revista Tratamente Naturiste.
  Vizitati si http://blog.ormus.ro/2011/05/30/articole-despre-ormus-in-...
  This item has been hidden
 • Produsele ORMUS Romania Play all

  ORMUS - A fost cunoscut in decursul istoriei sub mai multe nume. A fost numit Lacrima de aur din ochiul lui Horus, Samanta Zeilor, Hrana Zeilor, Roua Alba, Porumbita Alba, Piatra Filozofala, Aurul Alb, MFKZT pronuntat "mufkuzt", iar vesticii isi pot aminti de el ca fiind Manna referita in Cartea Exodului.

  ORMUS (Orbital Rearanged Monoatomic Elements) este numele dat acestui elixir astazi. David Hudson, cel ce si-a dedicat o mare parte din viata si in acelasi timp averea pentru patentarea acestei substante, este de fapt redescoperitorul acestei stari a materiei.

  Toate aceste denumiri se refera la unul si acelasi lucru: starea monoatomica sau diatomica a metalelor nobile inclusiv cele ale grupului platinei. Acesta stare a materiei avand acces direct la surse de energie cosmice foarte subtile, odata ce patrunde in corp tinde sa echilibreze sistemele intalnite dupa modele perfecte existente in Univers.

  Efectele imediate ale consumului de ORMUS sunt calmul, energia, motivatia, intuitia iar cu timpul asistam la armonizarea corpului cu mintea si spiritul, consumatorul devenind mult mai eficient in activitatea ce o desfasoara. Daca exista preocupari spirituale ritmul progresului se accelereaza simtitor.

  Pentru mai multe detalii vizitati http://www.ormus.ro/
  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...