32
OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING este o companie fondata in 2005, care a reusit de-a lungul celor 8 ani de activitate sa isi consolideze...
OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING este o companie fondata in 2005, care a reusit de-a lungul celor 8 ani de activitate sa isi consolideze pozitia in domeniul constructiilor geotehnice si civile, devenind unul dintre principalii jucatori pe piata din Romania.

Ne adresam atat clientilor din mediul privat, cat si celor din sectorul public si avem capacitatea tehnica de a oferi solutii din faza de proiectare pana la executie.

OCTAGON a castigat recunoastere la nivel national realizand lucrari de constructie in cadrul unor proiecte importante, precum: Hermes Business Campus, Sky Tower, Blue House Olympia, Termocentrala cu Ciclu Combinat 867 MW OMV Petrom Brazi.

Abilitatea de a gestiona proiecte majore simultan si dorinta de a creste si in afara granitelor tarii au condus la extinderea cu succes a companiei, in strainatate. Prezenta companiei OCTAGON la nivel international a fost inaugurata in 2009, prin deschiderea unei sucursale in Bulgaria (Sofia) si Iraq (Bagdad)
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...