118
 • NTV - PROFIL Play all

  Profil eshte rubrika televizive qe i dedikohet te gjithe atyre individeve qe sjellin nje kontribut ne jeten Artistike, politike, sociale, ekonomike ne vendin tone, duke u bere shembull dhe objekt i respektit dhe mirenjohjes per punen e kryer.
  This item has been hidden
 • NTV - Reportazh Play all

  REPORTAZH eshte rubrika e NTV e cila percjell tematika dhe problematika te shoqerise te lidhura me historine, kulturen, ekonomine, traditen, turizmin, politiken, etiken, etj. Kjo rubrike vjen me misionit e informimit dhe njekohesisht formimit te shikuesit duke trajtuar tema te aktualitetit dhe sensibilitetit akut.
  This item has been hidden
 • GEZUAR 2011 NGA STAFI I NTV

  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...