192
 • Showreel MotorsportMediaNL 2017

  82 views 1 year ago
  https://motorsportmedia.nl
  MotorsportMedia is klein begonnen met fotografie langs de lijn, foto’s schieten langs de stalen vangrails van het circuit. Zandvoort is thuisbasis voor MotorsportMedia en inmiddels bij de locals behoorlijk bekend. Met de ontwikkeling van videografie zijn de promo video en aftermovie producties tot een waar succes gegroeid. Grote producties voor nationale én internationale raceteams staan in het portfolio van MotorsportMedia. Inmiddels is MotorsportMedia een gerespecteerd bedrijf onder de race puristen en worden wij graag ingezet om promotie materiaal te komen maken.

  Ook voor de niet zo race fans maar toch grote auto passionisten zijn wij zeer geliefd. Na een aantal mooie video producties met onder andere Alfa Romeo Nederland worden wij nog regelmatig gevraagd om ook hun passie vast te komen leggen. Niet alleen voor een video maar ook voor foto’s van uw geliefde bolide staan wij klaar om te schieten.

  Reviews is een nieuw onderdeel binnen MotorsportMedia en is reeds in ontwikkeling. Maar door ervaringen met bedrijven als AutoWeek groeit onze kwaliteit snel en zijn we van plan te kunnen concurreren met de grote jongens zoals AutoWeek en AutoBlog. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...