MCS Keuken & Comfort, uw ontzorger! +31614715448
28
 • Medical Care Solutions LifestyleXperience RTL 4

  579 views 6 years ago
  Medical Care Solutions is een bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling en levering van producten voor de ergonomische sector met daarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel.
  Medical Care Solutions heeft al meer dan 15 jaar ervaring met de gespecialiseerde montage van o.a. hoog/laag verstelbare frames voor keukens ten behoeve van mindervaliden en ouderen in opdracht van gerenommeerde aannemers in de ergo-wereld. Tevens heeft Medical Care Solutions menig scootersafe in Nederland geplaatst.
  Medical Care Solutions biedt ook keukens voor de valide mens aan: zowel aan particulieren als in projecten.
  Medical Care Solutions onderscheidt zich van zijn concurrenten. Naaste de technische achtergrond en bijdrage aan de ontwikkeling van de meeste Medical Care Solutions producten, is Medical Care Solutions in staat een totaalconcept aan te bieden (vloeren, keukens, sanitair etc.). Van aanvraag tot oplevering met daarbij één contactpersoon geeft rust en overzicht. De 150 m2 showroom in Geesteren (Overijssel) biedt ruime keus aan cliënten om hun (aangepaste) woning volledig in te richten. Dit wordt ondersteund door de onderhoudscontracten en het ERGO-garant keurmerk. Medical Care Solutions biedt maximale tevredenheidsgarantie.

  www.medicalcaresolutions.nl Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...