8
Sociale verandering is geen exacte wetenschap. Ons laboratorium is dan ook een sociaal laboratorium. Het is eentje waar mensen, ideeën en...
Sociale verandering is geen exacte wetenschap. Ons laboratorium is dan ook een sociaal laboratorium. Het is eentje waar mensen, ideeën en verbeeldingskracht centraal staan. Maar ook daadkracht. We geloven dat iedereen uiteindelijk zelf de sleutel tot verandering in hand.

LABO vzw is een organisatie waar creativiteit en engagement elkaar ontmoeten. Onze trainers hebben al jarenlang ervaring met vormingsactiviteiten in diverse sociale bewegingen. Onderweg leerden ze heel wat innovatieve technieken kennen om van onderop beweging te maken. Vanuit de overtuiging dat heel wat meer bewegingen, organisaties, groepen en individuen baat hebben bij een frisse methodiek, willen we onze kennis en ervaring graag met jullie delen. We werken graag op maat. Verwacht geen pasklare antwoorden van ons. We zien onszelf dan ook eerder als een laboratorium waar we samen experimenteren, op zoek naar wat voor je werkt.

labovzw.be
facebook.com/LaboVzw
twitter.com/LABOvzw
linkedin.com/company/labo-vzw
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...