33
 • År 1 Miljon teaser trailer

  575 views 1 year ago
  År 1 Miljon - TV-serien om vår framtid, då vi människor går ihop med AI, får evigt liv och bosätter oss över hela galaxen.

  Avsnitt 1 - Älska AI
  I premiäravsnittet ser vi hur artificiell intelligens snabbt blir starkare och smartare än vi är. Snart har AI medvetande och vilja. Vad händer då? Vi undersöker hur lätt AI kan krossa oss. Men vi har en plan för att överleva: Våra kroppar får växa samman med datorerna och det gör framtiden helt underbar. Det här är serien om vår framtid - när vi går ihop med AI, får evigt liv och bosätter oss över hela galaxen.

  Avsnitt 2 - Så får du evigt liv
  Vägen mot evigt liv ligger öppen. Men är du beredd att låta nano-robotar operera dig inifrån? Känns det okej att ladda upp din hjärna till en dator? I så fall är du välkommen till det digitala himmelriket.

  Avsnitt 3 - Ditt digitala himmelrike
  Det verkar som om mänskligheten är redo att ta nästa kliv. Vi är på väg att lämna våra fysiska kroppar för att bli helt digitala. Och när vi lever i en gigantisk dator blir allting enklare: Här finns inga sjukdomar, inget lidande, ingen död. Så följ med in i framtiden och ladda upp dig till ett bättre liv. Det här är serien om vår framtid - när vi går ihop med AI, får evigt liv och bosätter oss över hela galaxen.

  Avsnitt 4 - Total digital Nirvana
  Mänsklighetens mål på lång sikt: att bli en enda stor dataintelligens, ett gigantiskt medvetet moln, som kapslar in hela universum. Låter det otroligt? Kanske, men det är den logiska slutpunkten för vår evolution. Och ett första steg på vägen dit: att du laddar upp ditt medvetande till den större helheten.

  Avsnitt 5 - När vi erövrar galaxen
  Du är en upptäckare. Du har det i ditt DNA. Och nu är det dags för dig och mänskligheten att ta nästa steg - vi ska erövra rymden, ta plats på många planeter, i många solsystem. Farorna är stora, men modet större. Och det behövs när vi hotas av svarta hål och utomjordingar. Show less
  Read more
 • Den nya människan Play all

  Köp boken "Den nya människan" här: http://boelbermann.se/den-nya-manniskan/kop-boken/

  Om boken "Den nya människan":
  Vad händer när barnen som föds inte är vanliga barn?
  "Jag har dödat ett barn. Det är vad de säger till mig här på polisstationen, i förhörsrummet. Inombords skriker jag.
  -- Det var inget barn jag dödade. Det var något helt annat. Kan ni inte se det?"

  Året är 2014 och inga barn föds längre. Världen är i chock, lamslagen över vad som sker. Efter några år börjar kvinnorna plötsligt bli gravida igen, men de nya barnen är inte som barn brukade vara. De leker inte, de iakttar i stilla tysthet. Mot sin vilja blir Rakel involverad när hon råkar döda ett barn. Hon är en av de första som inser att den nya människan är ett hot mot mänsklighetens hela existens.
  Fler och fler nya barn föds och de har en snabbare utvecklingstakt än vanliga människor. Efter en brutal incident på Rakels arbetsplats flyr hon. Flyr från ångest och sviken kärlek, söker tröst i tillfälliga förbindelser och berusning. Då händer det som inte får hända ...

  Utgivningsdatum: 28 augusti, 2013
  För intervjuer och recensionsexemplar av "Den Nya Människan", kontakta Malin Österman, marknadschef: malin(@)kallakulor(.)com

  Boktitel: Den Nya Människan
  Författare: Boel Bermann
  Förlag: Kalla Kulor Förlag
  Genre: Dystopi, skönlitteratur

  Om författaren Boel Bermann
  Blogg: http://boelbermann.se/
  Twitter: http://twitter.com/boelbermann
  Facebook: http://www.facebook.com/boelbermannauthor
  Prenumerera: http://feeds.boelbermann.se/boelbermann

  Kalla Kulor Förlag
  Hemsida: http://kallakulor.com/portfolio-item/den-nya-manniskan/
  Twitter: http://twitter.com/KallaKulor
  Facebook: https://www.facebook.com/kallakulor

  Filmare Martin Gustafsson: http://vimeo.com/gusse
  Musik Andreas Wolmer: http://www.wearekeller.com/
  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...