50
Al meer dan 30 jaar is HTWandelreizen.nl gespecialiseerd in wandelvakanties, trektochten en expedities naar de mooiste berg-, jungle- en ...
Al meer dan 30 jaar is HTWandelreizen.nl gespecialiseerd in wandelvakanties, trektochten en expedities naar de mooiste berg-, jungle- en woestijngebieden in Europa, Azië, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. HT biedt meer dan 100 reizen aan in ruim 30 landen, vrijwel allemaal in eigen beheer ontwikkeld. Daaronder klassieke trekkings als de Annapurna Rond, de beklimming van de Kilimanjaro en een trekking over de Anti Atlas in Marokko, maar ook tochten over ongebaande paden in afgelegen gebieden in de Chinese provincie Sichuan of het noorden van Bolivia. Er wordt gereisd in kleine groepen van 6 tot 15 personen, soms maximaal 10 of 12 personen.

De reizen van HTwandelreizen.nl zijn bedoeld voor iedereen die van wandelen en natuur houdt en openstaat voor andere culturen. De reizigers van HT zoeken vaak de ongebaande paden op om intens te genieten van een land of regio of zich onder te dompelen in die andere manier van leven.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...