36
 • Bedrijfsfilm

  3,710 views 6 years ago
  Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van productergonomie in Nederland en heeft als doel het verzorgen van gezonde en efficiënte werkplekken. Onze oplossingen kunnen zowel curatief als preventief worden ingezet. Naast een gezonde werkhouding besteden wij veel aandacht aan het productiever maken van uw organisatie. Het optimaliseren van het proces is hierbij het uitgangspunt, dat wil zeggen dat wij verder kijken dan enkel de werkplek.
  Op onze website www.health2work.nl vindt u ons complete assortiment ergonomische producten.

  In Dé Ergonomiegids vindt u meer inhoudelijke informatie over productergonomie en ons assortiment. Onze producten worden onderverdeeld in de volgende categorieën:
  Individuele zitoplossingen en ergonomische bureaus
  Ergonomische hulpmiddelen
  Spraakherkenning en digitaal dicteren
  Preventieve arbosoftware
  Maatwerk in ergonomie
  Zorg & Industrie
  Wat kenmerkt Health2Work?


  Een man een man, een woord een woord. Vertrouwen, communicatie, kennis en service met veel enthousiasme en een sterke wil, zijn de basisingrediënten voor het fundament van
  Health2Work. Dit natuurlijk in combinatie met de juiste mensen binnen de organisatie. De medewerkers zijn immers de olie van het bedrijf, een kostbaar bezit. Ons hele team staat voor u klaar!
  De dikke Van Dale omschrijft ergonomie als 'de wetenschap die de aanpassing van de werkomstandigheden aan de mens bestudeert'. Ergonomie kan dan ook bijdragen aan het creëren van een gezonde en efficiënte werkplek.

  Gezonde medewerkers presteren beter en zijn de olie van het bedrijf: een kostbaar bezit. Health2Work helpt u graag om dat zo te houden en is de juiste partner voor het inrichten van ergonomische en efficiënte werkplekken.

  Wij tonen onze producten niet in een luxe showroom, maar bieden meerwaarde door de producten in uw werkomgeving goed in te stellen en persoonlijk advies te geven op de plek waar dit advies ook daadwerkelijk kan worden toegepast!

  Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen voor een persoonlijk en deskundig advies op maat.

  Wij wensen u en uw medewerkers Health2Work! Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...