Upload
24
 • Trailer OETGEVISJT, dur sjpetterende sprookjesmusical

  74 views 2 months ago
  Jongerenkoor Galou en GalouKidz presenteren de sjpetterende sprookjesmusical ‘OETGEVISJT’. Oetgevisjt is een humoristische, doch dramatische musical rondom de verdwijning van Prinses Ariël van Galopia. Een origineel verhaal vol humor, met veel muziek en zang, een aantal onverwachte twists, én zoals in elk sprookje: een happy end!

  Galou zal in deze musical een unieke productie neerzetten: de vereniging tekent zelf voor het creatieve proces. Van verhaal tot regie, van liedteksten tot arrangementen, toneel, zang, dans, decors, productie, regie, licht en geluid. Alles is bedacht, geschreven en uitgevoerd door leden van de vereniging. Galou biedt met deze productie, die gericht is op jong en oud, ruimte voor alle talent dat de vereniging kent. Voor ieder lid is dan ook een rol weg gelegd voor of achter de schermen. Op de speciale projectwebsite www.oetgevisjt.nl wordt u, door verschillende personages uit de musical, alvast meegenomen in het verhaal en leert u al enkele hoofdrolspelers, en diens karakter kennen.

  Deze fantastische theatervoorstelling vindt plaats op vrijdag 30 september, zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober 2016 in A ge Wienhoes in Partij. Koning Leonard Visj (kortweg: ElVisj) heet u voor slechts € 12,50 per toegangskaart van harte welkom op zijn kasteel.

  Meer info: www.galou.nl Show less
  Read more
 • OETGEVISJT, dur sjpetterende sprookjesmusical Play all

  In de musical wordt op ludieke wijze de perikelen rondom de verdwijning van prinses Ariël, dochter van de koning en koningin van Galopia, uitgebeeld: De koning besluit dat het wijs is om zijn dochter Ariël uit te huwelijken aan prins Charmant. Maar het noodlot slaat toe. De avond dat prins Charmant en Ariël zouden gaan verloven, verdwijnt Ariël uit het kasteel. Tot overmaat van ramp besluit het personeel te gaan staken. De koning doet een hartverscheurende oproep: waar is Ariël en wie heeft haar ontvoerd? Het begin van een zoektocht, met veel verwikkelingen op de swingende klanken van Jongerenkoor Galou en Kinderkoor GalouKidz. Een origineel verhaal met een aantal onverwachte twists én zoals in elk sprookje, met een happy end!
  This item has been hidden
 • PREMIUMS Play all

  This item has been hidden
 • DESIGNS Play all

  This item has been hidden
 • GALOU DOOR DE JAREN HEEN Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...