25
 • OETGEVISJT, de AFTERMOVIE

  156 views 8 months ago
  Aftermovie van de musical OETGEVISJT door Jongerenkoor Galou en GalouKidz uit Gulpen, muziek: Justin Timberlake - Can't stop the feeling.

  De opnames zijn gemaakt tijdens de 4 voorstellingen van OETGEVISJT, dur sjpetterende sprookjesmusical van donderdag 29 september t/m zondag 2 oktober 2016.

  ---

  Aftermovie of the musical OETGEVISJT by Youth choir Galou and Children's choir GalouKidz from Gulpen, the Netherlands, music: Justin Timberlake - Can't stop the feeling.

  Recordings where made during 4 performances of the musical OETGEVISJT from september 29th to October 2nd 2016.

  http://www.galou.nl
  http://www.galoukidz.nl Show less
  Read more
 • OETGEVISJT, dur sjpetterende sprookjesmusical Play all

  In de musical wordt op ludieke wijze de perikelen rondom de verdwijning van prinses Ariël, dochter van de koning en koningin van Galopia, uitgebeeld: De koning besluit dat het wijs is om zijn dochter Ariël uit te huwelijken aan prins Charmant. Maar het noodlot slaat toe. De avond dat prins Charmant en Ariël zouden gaan verloven, verdwijnt Ariël uit het kasteel. Tot overmaat van ramp besluit het personeel te gaan staken. De koning doet een hartverscheurende oproep: waar is Ariël en wie heeft haar ontvoerd? Het begin van een zoektocht, met veel verwikkelingen op de swingende klanken van Jongerenkoor Galou en Kinderkoor GalouKidz. Een origineel verhaal met een aantal onverwachte twists én zoals in elk sprookje, met een happy end!
  This item has been hidden
 • PREMIUMS Play all

  This item has been hidden
 • DESIGNS Play all

  This item has been hidden
 • GALOU DOOR DE JAREN HEEN Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...