17
 • 4e FranchiseFormules Netwerkmiddag: Van inspiratie naar innovatie

  919 views 6 years ago
  http://www.netwerkmiddag.nl . Videoverslag van de 4e FranchiseFormules Netwerkmiddag die plaats vond op 18 mei 2011 in DeFabrique in Utrecht. Thema was Social Media en Nieuwe Marketing. Dagvoorzitter en keynote spreker was Richard van Hooijdonk (MarketingMonday). Gastsprekers waren Nicole Verburg (Rituals) en Katherine Kucherenko en Ronald Coelman (Nyenrode Business Universiteit). De 6e FranchiseFormules Netwerkmiddag vindt plaats in Februari 2016 op een centrale lokatie in het land. Centraal thema is: Crowdfunding & Franchise. Meer informatie en inschrijving voor deelname via http://www.netwerkmiddag.nl. Productie: Aaijmotion ( http://www.aaijmotion.nl ). Show less
  Read more
 • FranchiseFormules Netwerkmiddag Play all

  This item has been hidden
 • Bakkerij Bart Play all

  De Bakker Bart-franchiseformule telt inmiddels 180 zaken en is daarmee de grootste bakkerijketen van Nederland. En nog steeds komen er nieuwe winkels bij. Hoe dat kan? De vestigingspunten zijn steevast top, de producten altijd vers, de begeleiding intensief en de naam landelijk bekend. Maar het zijn toch de ondernemers die het 'm doen.

  Ook u kunt uw eigen Bakker Bart-zaak beginnen. Alles wat u nodig heeft, is ondernemerstalent en een eigen bijdrage van 15.000 euro om de eerste stap te zetten.

  Bezoek de website van Bakkerij Bart via FranchiseFormules.NL
  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...