65
 • 4e FranchiseFormules Netwerkmiddag: Van inspiratie naar innovatie

  1,007 views 7 years ago
  http://www.netwerkmiddag.nl . Videoverslag van de 4e FranchiseFormules Netwerkmiddag die plaats vond op 18 mei 2011 in DeFabrique in Utrecht. Thema was Social Media en Nieuwe Marketing. Dagvoorzitter en keynote spreker was Richard van Hooijdonk (MarketingMonday). Gastsprekers waren Nicole Verburg (Rituals) en Katherine Kucherenko en Ronald Coelman (Nyenrode Business Universiteit). De 6e FranchiseFormules Netwerkmiddag vindt plaats in Februari 2016 op een centrale lokatie in het land. Centraal thema is: Crowdfunding & Franchise. Meer informatie en inschrijving voor deelname via http://www.netwerkmiddag.nl. Productie: Aaijmotion ( http://www.aaijmotion.nl ). Show less
  Read more
 • FranchiseFormules Netwerkmiddag Play all

  This item has been hidden
 • RE/MAX makelaars

  Deze unieke formule vernieuwt de markt van het onroerend goed. Dit wordt gerealiseerd door iedereen die met het RE/MAX concept werkt: de kantooreigenaren, makelaars en financieel adviseurs die zich als zelfstandig ondernemer hebben aangesloten. Het RE/MAX concept onderscheidt zich eveneens door de klant centraal te stellen, wat ondersteund wordt door de vele trainingen en workshops.

  RE/MAX is op zoek naar ondernemers voor de volgende disciplines: * Kantooreigenaar * Makelaar * Financieel Adviseur

  Kantooreigenaar
  U zet uw eigen makelaarskantoor op waarmee u een volledig professionele omgeving creëert van waaruit makelaars en financieel adviseurs succesvol kunnen opereren. Dit alles met gebruik van de RE/MAX naam, logos en het internationale netwerk. Het is uw taak om ervoor te zorgen dat makelaars en financieel adviseurs met de juiste kwaliteiten zich aan uw kantoor binden om hun activiteiten te ontplooien. Aan de hand van verschillende trainingen en een coachingstraject zult u zich het RE/MAX concept eigen maken en kunnen groeien naar een dominante marktpositie.
  Als franchisenemer van RE/MAX Nederland bent u zelfstandig ondernemer, u bepaalt dus het beleid van uw eigen bedrijf, met inachtneming van het RE/MAX franchise concept.

  Lees meer over RE/MAX (Kerngegevens, entreevoorwaarden, fee's, url etc.) of kom in contact met deze formule via onze website FranchiseFormules.NL
  This item has been hidden
 • Bakkerij Bart Play all

  De Bakker Bart-franchiseformule telt inmiddels 180 zaken en is daarmee de grootste bakkerijketen van Nederland. En nog steeds komen er nieuwe winkels bij. Hoe dat kan? De vestigingspunten zijn steevast top, de producten altijd vers, de begeleiding intensief en de naam landelijk bekend. Maar het zijn toch de ondernemers die het 'm doen.

  Ook u kunt uw eigen Bakker Bart-zaak beginnen. Alles wat u nodig heeft, is ondernemerstalent en een eigen bijdrage van 15.000 euro om de eerste stap te zetten.

  Bezoek de website van Bakkerij Bart via FranchiseFormules.NL
  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...