36
Dancing Dollekamp is een gelegenheidscollectief met verschillende bekende namen uit de Nederlandse popmuziek. Behalve André Manuel maakt ...
Dancing Dollekamp is een gelegenheidscollectief met verschillende bekende namen uit de Nederlandse popmuziek. Behalve André Manuel maakt onder meer DJ DNA deel uit van de band. De Utrechter baarde recentelijk opzien met zijn solo-album The Sum of the Sound. Andere 'Dollekampers' zijn multi-instrumentalist/zanger/arrangeur Bert Kuipers, trash-sensatie Ottoboy, drummer/zanger Theun Supheert (Anthony's Putsch), drummer Adri Karsenberg (Fratsen, Krang) en gitarist Henk-Jan Hoekjen (Stilettos). 
 
Dancing Dollekamp heeft een geheel eigen geluid. Dankzij het sterk variërende muzikale pluimage van de bandleden bestrijkt het repertoire van de band zo ongeveer het gehele spectrum van de popmuziek -- van de vunzigste punk tot en met de vetste elektronica en alles wat daartussen zit. Ook in de kerstsingle 'Zusammen' zijn deze invloeden herkenbaar. Dit maakt het nummer tot één van de meest eigenzinnige kerstreleases van 2012.
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Subscriptions

  • DeBalsturigen - Channel

   • 51 videos
   • CHANNEL
   137
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...