20
DRONGO is voor iedereen die leeft in de moderne meertalige wereld en daarin de weg wil vinden. Is mijn taal daarbij een probleem of juist...
DRONGO is voor iedereen die leeft in de moderne meertalige wereld en daarin de weg wil vinden. Is mijn taal daarbij een probleem of juist een oplossing? Waar vind ik boekjes, deskundigheid, cursussen, tests, scholen, tolken? Bij DRONGO vind je vragen en antwoorden, een lab en een markt, sprekers en vertellers, en heel veel goede contacten.
Het tweede DRONGO festival over meertaligheid vindt plaats op 28 september 2013. Vorig jaar waren er al meer dan 50 activiteiten op twee verdiepingen. Dit jaar gaan we het nog groter aanpakken! Van 10 tot 22 uur door het hele gebouw van de OBA aan de Oosterdokskade in Amsterdam. De hele dag korte optredens en interviews. In samenwerking met het Jaar van het Voorlezen zijn er op de jeugdafdeling activiteiten voor de kleintjes en een speciaal programma over meertalig voorlezen in de theaterzaal op de zevende verdieping. Er is een markt en er zijn labs, lezingen, spoedcursussen en workshops. Een deel van het programma wordt aangeboden in het Engels!
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...