Vakantiepark Beerze Bulten
876
 • Maak kennis met 5-sterren Vakantiepark Beerze Bulten

  7,107 views 8 months ago
  Kamperen in de bossen
  Beerze Bulten is gelegen in het bosrijke Vechtdal en hier kampeer je dan ook echt in de bossen. Voor de kinderen een groot avontuur, want achter iedere boom is wel weer iets nieuws te beleven. Daarnaast telt het park meer dan 30 speeltuintjes en is er een grote recreatieplas met een mooi strand en speeltoestellen, vervelen hoeft dus echt niet!

  Regen? Geen probleem!
  Dan kunnen de kinderen zich uitleven in het Giga Konijnenhol. Klimmen, klauteren en glijden… Niets is te gek. Daarnaast biedt dit indoor speelparadijs ook gave meeleefshows en musicals met in de hoofdrol kindervriend Bultje het Konijn. Of ontdek ons zwemparadijs met een binnen-en buitenbad en meerdere glijbanen. Voor de allerkleinsten is er een geheel vernieuwd peuterbad waar ze lekker kunnen spetteren!

  En de ouders?
  Jullie kunnen genieten van diverse wellness-behandelingen bij de beautysalon of lekker sporten in het fitness center (gratis groepslessen). Sluit de dag samen af met een heerlijk diner in een van onze horecagelegenheden en jullie hebben beslist een top vakantie! Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...