15
De ANDRIESSEN DE KLERK STICHTING is in 1999 opgericht. Zij heeft tot doel de artistieke nalatenschap van deze musici levend en bereikbaar...
De ANDRIESSEN DE KLERK STICHTING is in 1999 opgericht. Zij heeft tot doel de artistieke nalatenschap van deze musici levend en bereikbaar te houden door ieder jaar concerten te organiseren of te ondersteunen waarin de muziek van Andriessen en De Klerk en van hun geestverwanten centraal staat.

Daarnaast verzamelt de stichting van beide componisten gelegenheidswerkjes die vaak het karakter vertonen van fijnzinnige, persoonlijke en charmante gestes bij verjaardagen, huwelijk, geboorte of op andere gedenkdagen binnen de kring van familie, vrienden of bekenden.

De stichting geeft tweemaal per jaar een nieuwsbrief uit met actuele informatie en wetenswaardigheden omtrent de twee musici en hun werk. Ook worden er onze concerten in aangekondigd. Het werk van de stichting wordt mogelijk gemaakt door vrijwillige bijdragen van enthousiaste liefhebbers en door bijdragen van enkele fondsen.
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...