66
Gebroken iPhone scherm? Samsung Batterij die te snel leeg gaat? Sony achterkant gebroken? ThePhoneLab repareert al uw smartphone en table...
Gebroken iPhone scherm? Samsung Batterij die te snel leeg gaat? Sony achterkant gebroken? ThePhoneLab repareert al uw smartphone en tablet problemen binnen no time, voor de scherpste prijzen en dat alleen met ORIGINELE onderdelen!. zie: http://www.thephonelab.nl voor meer informatie! 
 
ThePhoneLab maakt een einde aan alle lijdende smartphones en tablets in Amsterdam en omstreken. Uw telefoon of tablet verdient dezelfde zorg die u krijgt. ThePhoneLab weten alles over het repareren van smartphones en tablets, en kunnen u daardoor de snelste service in de stad bieden tegen een prijs die je nergens anders vindt. ThePhoneLab werkt louter met originele onderdelen om de kwaliteit die uw smartphone of tablet biedt te behouden. 
30 minuten service
Originele onderdelen 
3 maanden garantie
 
Bij ons bent u na een reparatie altijd verzekerd van een werkend toestel. Indien er toch iets fout mocht gaan kunt u altijd langskomen om het kosteloos te laten bekijken.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...