Upload
81

Bar Kafe

 • Recent Episodes Play

  • Bar Kafe - Siguri e plote - Duration: 15 minutes.

   • 3 years ago
   • 6,730 views
   Prodhim i Tring Digital. www.tring.tv
   Bar-Kafe është një komedi për të gjitha moshat. Me humor të kultivuar të karaktereve, situatës dhe batutës. Kjo e bën atë një komedi familjare për t'u ndjekur ...
  • Bar Kafe - Makina e Edit - Duration: 12 minutes.

   • 3 years ago
   • 6,603 views
   Prodhim i Tring Digital. www.tring.tv
   Bar-Kafe është një komedi për të gjitha moshat. Me humor të kultivuar të karaktereve, situatës dhe batutës. Kjo e bën atë një komedi familjare për t'u ndjekur ...
  • Bar Kafe - Shpenzimet e teperta - Duration: 18 minutes.

   • 3 years ago
   • 8,257 views
   Prodhim i Tring Digital. www.tring.tv
   Bar-Kafe është një komedi për të gjitha moshat. Me humor të kultivuar të karaktereve, situatës dhe batutës. Kjo e bën atë një komedi familjare për t'u ndjekur ...
  • Bar Kafe - Shefi i madh - Duration: 14 minutes.

   • 3 years ago
   • 6,442 views
   Prodhim i Tring Digital. www.tring.tv
   Bar-Kafe është një komedi për të gjitha moshat. Me humor të kultivuar të karaktereve, situatës dhe batutës. Kjo e bën atë një komedi familjare për t'u ndjekur ...
  • Bar Kafe - Portieri - Duration: 13 minutes.

   • 3 years ago
   • 6,798 views
   Prodhim i Tring Digital. www.tring.tv
   Bar-Kafe është një komedi për të gjitha moshat. Me humor të kultivuar të karaktereve, situatës dhe batutës. Kjo e bën atë një komedi familjare për t'u ndjekur ...
  • Bar Kafe - Shef per nje dite - Duration: 12 minutes.

   • 3 years ago
   • 5,952 views
   Prodhim i Tring Digital. www.tring.tv
   Bar-Kafe është një komedi për të gjitha moshat. Me humor të kultivuar të karaktereve, situatës dhe batutës. Kjo e bën atë një komedi familjare për t'u ndjekur ...
  This item has been hidden
 • This item has been hidden
 • Popular Episodes Play

  • Bar Kafe - Energjite e Mondit - Duration: 13 minutes.

   • 3 years ago
   • 6,736 views
   Prodhim i Tring Digital, www.tring.tv
   Bar-Kafe është një komedi për të gjitha moshat. Me humor të kultivuar të karaktereve, situatës dhe batutës. Kjo e bën atë një komedi familjare për t'u ndjekur...
  • Bar Kafe - Kafe Mania - Duration: 13 minutes.

   • 3 years ago
   • 7,073 views
   Prodhim i Tring Digital, www.tring.tv
   Bar-Kafe është një komedi për të gjitha moshat. Me humor të kultivuar të karaktereve, situatës dhe batutës. Kjo e bën atë një komedi familjare për t'u ndjekur...
  • Bar Kafe - Hallet e Viktorit - Duration: 14 minutes.

   • 3 years ago
   • 6,728 views
   Prodhim i Tring Digital. www.tring.tv
   Bar-Kafe është një komedi për të gjitha moshat. Me humor të kultivuar të karaktereve, situatës dhe batutës. Kjo e bën atë një komedi familjare për t'u ndjekur ...
  • Bar Kafe - Dosja e Fredit - Duration: 14 minutes.

   • 3 years ago
   • 7,874 views
   Prodhim i Tring Digital, www.tring.tv
   Bar-Kafe është një komedi për të gjitha moshat. Me humor të kultivuar të karaktereve, situatës dhe batutës. Kjo e bën atë një komedi familjare për t'u ndjeku...
  • Bar Kafe - Poezia - Duration: 17 minutes.

   • 3 years ago
   • 6,685 views
   Prodhim i Tring Digital. www.tring.tv
   Bar-Kafe është një komedi për të gjitha moshat. Me humor të kultivuar të karaktereve, situatës dhe batutës. Kjo e bën atë një komedi familjare për t'u ndjekur ...
  • Bar Kafe - Kursi i judos - Duration: 13 minutes.

   • 3 years ago
   • 6,348 views
   Prodhim i Tring Digital. www.tring.tv
   Bar-Kafe është një komedi për të gjitha moshat. Me humor të kultivuar të karaktereve, situatës dhe batutës. Kjo e bën atë një komedi familjare për t'u ndjekur ...
  This item has been hidden
Sign in to add this to Watch Later

Add to