8
 • Popular Clips Play all

  • Artist tak fak - Kemba me rere - Duration: 9 minutes, 17 seconds.

   • 5 years ago
   • 76,109 views
   Artist Tak -- fak
   Emision artistik dhe edukativ për fëmijë
   Audienca: 6-14 vjeç, F/M
   Prodhim i Tring Digital
   Prezantimi nga piktori i njohur Kosta Zhonga.
   Majmuni Poku interpretohet nga e mirënjohu...
  • Artist tak fak - Grafike me plasteline - Duration: 4 minutes, 37 seconds.

   • 5 years ago
   • 43,788 views
   Artist Tak -- fak
   Emision artistik dhe edukativ për fëmijë
   Audienca: 6-14 vjeç, F/M
   Prodhim i Tring Digital
   Prezantimi nga piktori i njohur Kosta Zhonga.
   Majmuni Poku interpretohet nga e mirë...
  • Artist tak fak - Lokomotiva - Duration: 5 minutes, 48 seconds.

   • 5 years ago
   • 100,986 views
   Artist Tak -- fak
   Emision artistik dhe edukativ për fëmijë
   Audienca: 6-14 vjeç, F/M
   Prodhim i Tring Digital
   Prezantimi nga piktori i njohur Kosta Zhonga.
   Majmuni Poku interpretohet nga e mirënjohu...
  • Artist tak fak - Peizazh nga qyteti i Durresit - Duration: 7 minutes, 40 seconds.

   • 5 years ago
   • 70,345 views
   Artist Tak -- fak
   Emision artistik dhe edukativ për fëmijë
   Audienca: 6-14 vjeç, F/M
   Prodhim i Tring Digital
   Prezantimi nga piktori i njohur Kosta Zhonga.
   Majmuni Poku interpretohet nga e mirënjohu...
  • Artist tak fak - Korniza per fotografi - Duration: 3 minutes, 21 seconds.

   • 5 years ago
   • 67,777 views
   Artist Tak -- fak
   Emision artistik dhe edukativ për fëmijë
   Audienca: 6-14 vjeç, F/M
   Prodhim i Tring Digital
   Prezantimi nga piktori i njohur Kosta Zhonga.
   Majmuni Poku interpretohet nga e mirënjohu...
  • Artist tak fak - Artist tak fak ne DVD - Duration: 36 seconds.

   • 5 years ago
   • 14,317 views
   Tashme "Artist tak fak" mund ta keni edhe ne DVD.
   Është koha për të krijuar kalamaja! Provojeni edhe ju. Gjithçka është e thjeshtë dhe shumë zbavitëse. Mjafton pak fantazi dhe sekretet e tjera i gj...
  • Artist tak fak - Peizazhi - Duration: 2 minutes, 38 seconds.

   • 5 years ago
   • 48,407 views
   Artist Tak -- fak
   Emision artistik dhe edukativ për fëmijë
   Audienca: 6-14 vjeç, F/M
   Prodhim i Tring Digital
   Prezantimi nga piktori i njohur Kosta Zhonga.
   Majmuni Poku interpretohet nga e mirënjohu...
  • Artist tak fak - Topa plasteline si fytyre njeriu - Duration: 5 minutes, 5 seconds.

   • 5 years ago
   • 89,247 views
   Artist Tak -- fak
   Emision artistik dhe edukativ për fëmijë
   Audienca: 6-14 vjeç, F/M
   Prodhim i Tring Digital
   Prezantimi nga piktori i njohur Kosta Zhonga.
   Majmuni Poku interpretohet nga e mirënjohu...
  • Artist tak fak - Iriqi - Duration: 4 minutes, 7 seconds.

   • 5 years ago
   • 84,536 views
   Artist Tak -- fak
   Emision artistik dhe edukativ për fëmijë
   Audienca: 6-14 vjeç, F/M
   Prodhim i Tring Digital
   Prezantimi nga piktori i njohur Kosta Zhonga.
   Majmuni Poku interpretohet nga e mirënjohu...
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...