294
 • Dacic: Nuk duhet te perjashtohet lufta per Kosoven

  719 views 4 years ago
  Në një intervistë të dhënë në vitin 2007, në kohën kur ishte ngritur në pozitën e liderit në Partinë Socialiste të Serbisë, Ivica Dacic ishte i gatshëm për luftë me Kosovën. Ai madje kishte kritikuar edhe politikanët tjerë në Serbi që ishin kundër luftës me Kosovën.

  "Askush nuk ka të drejtë të thotë se Serbia s'do të luftojë për Kosovën," janë fjalët e Dacicit në këtë intervistë. Në intervistë gjithashtu përmendet edhe Agim Ceku e Mati Ahtisaari.

  www.ripost.net / @ripostnet / #ripost Show less
  Read more
 • Rubrika: Në pak fjalë Play all

  This item has been hidden
 • PunPun: Sezona 1 (8 Episode) Play all

  • PunPun EP1: Seleksioni Natyror - Duration: 23 minutes.

   • 4 years ago
   • 8,422 views
   Në epizodin e parë milioneri lexhendar, Visar Arifaj, takon kandidatët potencial për garën më të egër në Kosovë: gjetjes së një vendi pune. 6 kompani kosovare janë betuar që do konsiderojnë të pun...
  • PunPun EP2: Krenaria dhe Paragjykimi - Duration: 30 minutes.

   • 4 years ago
   • 5,542 views
   Krenaria dhe Paragjykimi

   Në episodin e dytë, garuesit përballen me paragjykimin. Juria ende nuk i ka takuar kandidatët të cilët i kanë 45 minuta për ta zgjedhur veshjen e cila do t'i prezantojë më...
  • PunPun EP3: Në lagjen time është një korporatë - Duration: 33 minutes.

   • 4 years ago
   • 3,336 views
   Në episodin e tretë të PunPun tetë garuesit i nënshtrohen ligjeve të arbitraritetit dhe ngujiten të hulumtojnë dhe përfaqësojnë një korporatë transnacionale. Të pajisur me informata të vjedhura nga...
  • PunPun EP4: Trimëria, Bujaria, Bukuria - Duration: 31 minutes.

   • 4 years ago
   • 2,496 views
   PunPun: Trimëria, Bujaria, Bukuria EP4
  • PunPun EP5: Kush s'ka n'kry, ka n'kamë - Duration: 30 minutes.

   • 4 years ago
   • 1,963 views
   www.ripost.net
   www.facebook.com/punpunTV
   www.twitter.com/punpunTV
   www.instagram.com/ripostNET
  • PunPun EP6: Tigër prej letre - Duration: 32 minutes.

   • 4 years ago
   • 1,869 views
  • PunPun EP7: Eksploatim Vëllaznim - Duration: 34 minutes.

   • 4 years ago
   • 1,483 views
   Në epizodin e parafundit, tetë garuesit tanë do të ndahen në dy ekipe dhe do duhet të dëshmojnë që dinë të lënë egon anash dhe t'i përvilen punës. Aftësitë e tyre kordinuese, bashkëpunuese dhe po, ...
  • PunPun EP8: Finalja - Duration: 43 minutes.

   • 4 years ago
   • 2,237 views
  This item has been hidden
 • PunPun: Promo Play all

  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...