2,028

Ηλίας Μαρούδας Εδώ στα όνειρα

  • musicmirror
  • 9 videos
  • 901 views
  • Last updated on Jun 19, 2018
Σε μια εποχή όπου τα όνειρα τείνουν να μοιάζουν μ' ενοχή, βρίσκεις στο δρόμο σου ανθρώπους που σου επιτρέπουν να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους στιχουργούς, μουσικούς και συντελεστές αυτού του δίσκου που μ' εμπιστεύτηκαν για να εκφράσω την έμπνευσή τους. Καλή ακρόαση και... μη σταματάτε να ονειρεύεστε ποτέ!
Η.Μ.

Με τον Ηλία Μαρούδα μας συνδέει μια πολύχρονη γνωριμία και φιλία. Εδώ και αρκετά χρόνια συνεργαζόμαστε σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες. Στόχος μας ήταν να προχωρήσουμε σε δικά μας μουσικά μονοπάτια. Τα 8 τραγούδια του CD «Εδώ στα όνει¬ρα», είναι το αποτέλεσμα της δημιουργικής μας σκέψης. Σχεδόν ένα χρόνο δουλέψαμε ακούραστα, με την συνεργασία του ενορχηστρωτή Πλάτωνα Παπαδημητρίου και όλων των φίλων αξιόλογων μουσικών που τους ευχαριστώ όλους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους στιχουργούς που μας εμπιστεύθηκαν τα τραγούδια τους.
Ηλία καλή επιτυχία!
Νικήτας Βοστάνης, Μάιος 2018

Με τον Νικήτα Βοστάνη, μετράμε μέχρι σήμερα μια πολύχρονη συνεργασία που ξεκίνησε το 2004 με το CD Τέρμα Γκάζι. Στην συνέχεια είχαμε πολλές και ουσιαστικές συνεργασίες σε κυκλοφο¬ρίες άλλων αξιόλογων καλλιτεχνών, όπου υπήρξε χρήσιμη η συμ¬βολή του. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 4 ολοκληρωμένα CD με δικά του τραγούδια. Είναι πολύ σημαντικό ότι σε αυτήν νέα κυκλοφορία μας συστήνει έναν νέο ελπιδοφόρο τραγουδιστή που είναι βέβαιο ότι θα μας απασχολήσει και στο μέλλον τον Ηλία Μαρούδα. Χαρακτη¬ριστικό της συγκεκριμένης ηχογράφησης, είναι η αμεσότητα του ήχου της ορχήστρας που έγινε μόνο με φυσικά όργανα.
Μωυσής Ασέρ, Άνοιξη 2018

Μπασο: Νικολας Βοστανης
Κιθαρες: Πλατων Παπαδημητριου
Πιανο: Θανος Μπενος
Τυμπανα: Αγγελος Κουσακης
Μπουζουκι: Μπαγλαμα, Τζουρα, Βαγγελης Δαλεζιος
Ενορχηστρωση, Ηχοληψια, Μιξεις: Πλατων Παπαδημητριου
Ηχογραφησεις: Studio Μουσικουργειο
Στούντιο Mythos
Ηχογραφησεις, Master, Μαstering: Σακης Γκικας
Photographer: Olga Giovanaki
Styling: Τίνα Στολίδη
Επιμελεια Παραγωγης: Νικητας Βοστανης, Πλατων Παπαδημητριου
Γραφιστικα: Ergongraphics.Gr

▶Youtube https://bit.ly/2IK5qKQ
Σε μια εποχή όπου τα όνειρα τείνουν να μοιάζουν μ' ενοχή, βρίσκεις στο δρόμο σου ανθρώπους που σου επιτρέπουν να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους στιχουργούς, μουσικούς και συντελεστές αυτού του δίσκου που ...
Play all

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...