611

Vlogs - Werken bij VUmc

Voor jou is de patiënt in de eerste plaats een persoon. Je kent zijn vragen en zorgen. Combineert die met jouw professionele waarnemingen en actuele kennis. Samen bepaal je wat passende verpleegkundige zorg is, nu of later, in VUmc of elders. Je richt je op de veerkracht van de patiënt. Ondersteunt hem bij het behoud of hervinden van grip op zijn leven.

Je bent gedreven en verstaat je vak. Samenwerken doe je van nature. Waar nodig neem je de regie. Je bent altijd op zoek naar verbetering en inspireert ook anderen daarmee. Dat maakt jou tot een waardevolle verpleegkundige.
En daar mag je trots op zijn!

Vanuit die basis vervullen onze verpleegkundigen drie rollen: die van competente zorgverlener, regisseur en verbeteraar. In deze video vertelt Gerda Berhout, zorgmanager VUmc over onze visie op het verpleegkundig vakgebied.
Wil je meer weten over onze verpleegkundigen, de verschillende verpleegafdelingen die VUmc rijk is en hun specialismen? Bekijk dan de afdelingspagina’s, onze social wall en onze vlogs!

Welkom bij VUmc!
Voor jou is de patiënt in de eerste plaats een persoon. Je kent zijn vragen en zorgen. Combineert die met jouw professionele waarnemingen en actuele kennis. Samen bepaal je wat passende verpleegkundige zorg is, nu of later, in VUmc of elders. Je r...
Play all

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...