2

Blinq Malaysia HQ

  • BLINQ
  • 27 videos
  • 1,373 views
  • Last updated on Mar 7, 2016
BLINQ SISTARZ SDN BHD (1043338-D)

Kami merupakan syarikat yg berdaftar dibawah Blinq Sistarz Sdn Bhd. Ia ditubuhkan pada tahun 2013. Kepakaran kami adalah mengeluarkan produk-produk kecantikkan dan kesihatan yang bermutu (5 star) dengan harga yg sangat berpatutan. Hak milik 100% Bumiputera dan produk Muslim.

Antara produk utama kami ialah Blinq Beauty Drink (minuman 3 dalam 1 dengan pemakanan sunnah) Blinq Beauty Drink merupakan produk pemakanan yang lengkap berbentuk minuman yang merangkumi kecantikkan, kesihatan & boleh mendapatkan bentuk badan yang ideal. Antara rangkaian produk Blinq ialah :

- Blinq Beauty Drink
- Blinq Foundation
- Blinq Fabulouz
- Blinq Skincare
- Blinq Beauty Bar
- Blinq Advance Nano Serum
- Blinq V Intimate Wash
- Blinq V Serum
- Blinq Body Scrub

Produk - produk keluaran Blinq Sistarz ialah HALAL dan berdaftar dengan KKM. Produk keluaran Blinq sangat berpatutan & berkualiti tinggi. Kami juga akan mengeluarkan pelbagai lagi produk muslim yang bertaraf 5 Bintang khas untuk memenuhi keperluan anda semua.

MISI

Menerajui dan mengeluarkan lebih banyak produk keluaran Muslim yang berkualiti tinggi di Malaysia dan dunia. Kami juga menekankan kualiti produk yang bermutu tinggi serta adunan bahan-bahan semulajadi untuk kehidupan yang lebih sihat yang dapat memberi manfaat yang lebih baik kepada semua.

VISI

Kami ingin membawa potensi kebaikkan produk Muslim dimata Dunia serta ingin membantu membuka peluang kepada yang minat berniaga dengan modal kecil dengan bimbingan kelas marketing dan sebagainya.
BLINQ SISTARZ SDN BHD (1043338-D)

Kami merupakan syarikat yg berdaftar dibawah Blinq Sistarz Sdn Bhd. Ia ditubuhkan pada tahun 2013. Kepakaran kami adalah mengeluarkan produk-produk kecantikkan dan kesihatan yang bermutu (5 star) dengan harga yg ...
Play all

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...