24
Reëlle combineert maatschappelijke betrokkenheid met ondernemerschap, diversiteit en professionaliteit. Reëlle neemt daarbij een koploper...
Reëlle combineert maatschappelijke betrokkenheid met ondernemerschap, diversiteit en professionaliteit. Reëlle neemt daarbij een koploperspositie in door zelf kansen te zien en te creëren voor mensen met een beperking. Reëlle laat professionals met een beperking van elkaar leren en zet hun kennis en talenten in om communicatie te verbeteren. Reëlle zet zich actief in om de achterstand op de arbeidsmarkt voor mensen met een beperking te verkleinen. 

Bij Reëlle's communicatiebedrijf werken professionals met levenswijsheid. Ieder van ons is gedreven, vakbekwaam en ervaringsdeskundig. Dat is onze eigen wijsheid. Eigenwijsheid die wij graag delen. Met elkaar en met anderen. Met Reëlle beleef je waarom en hoe communicatie beter kan.

VLOG REËLLETIE

Niet omdat het kan, maar omdat ik moet! Marieke laat jullie de luxe van taxivervoer zien. Abonneer je op de vlog ReëlleTIE en word wijzer over werken met een beperking!
Play all

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...