26,363

Minecraft: Feed the Beast (FTB)

Kijk mee hoe arjandotorg, een Minecrafter met de technische kennis van een pantoffel, zich een weg baant door een wereld die is vergeven van techniek en rare sci-fi-snufjes. Iedereen weet: dat kan hij natuurlijk dit niet zelf! En daarom krijgt hij hulp van zijn goede vriend Hergaarden; in het echte leven een technisch en natuurkundig expert!
Eigenlijk komt het er op neer dat arjandotorg gaat proberen te luisteren naar wat Hergaarden hem zegt. En zo gaan ze samen proberen een klein industriegebied op te zetten in deze gepimpte versie van Minecraft.

Feed the Beast (http://feed-the-beast.com/) is een uitgebreide modpack voor Minecraft, die is gericht op Survival Multiplayer. Het modpack bestaat uit talloze mods die voornamelijk op techniek en magie zijn gericht. Meestal is het een ramp om al die mods zelf aan Minecraft toe te voegen en ze ook nog goed samen te laten werken. Daarom werkt het team achter FTB nauw samen met de makers van de mods. Zo kunnen ze FTB compatibel maken en besparen ze de speler het hele gedoe van de installatie van al die verschillende mods.
Kijk mee hoe arjandotorg, een Minecrafter met de technische kennis van een pantoffel, zich een weg baant door een wereld die is vergeven van techniek en rare sci-fi-snufjes. Iedereen weet: dat kan hij natuurlijk dit niet zelf! En daarom krijgt hij...
Play all

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...