211

DORS/CLUC 2012

Od 23. do 25. svibnja 2012. godine održana je 19. manifestacija Dani otvorenih računarskih sustava/Croatian Users' Linux Convention 2012. Riječ je o središnjoj, najvećoj, najposjećenijoj i najstarijoj hrvatskoj manifestaciji iz područja: otvorenih sustava, operacijskih sustava GNU/Linux, otvorenih normi u Informatici i open source filozofije.

Organizatori DORS/CLUC 2012 su: Hrvatska udruga Linux korisnika (HULK), Hrvatska udruga za otvorene sustave i Internet (HrOpen).

Zadovoljstvo nam je i ove godine istaknuti Hrvatsku gospodarsku komoru (HGK) kao suorganizatora konferencije DORS/CLUC 2012. Ponosni smo što je Hrvatska gospodarska komora prepoznala važnost ove konferencije i tematiku kojom se bavi.

Posebno nam je zadovoljstvo istaknuti gostovanje Darka Parića, pomoćnika ministra Uprave za informatizaciju, od kojeg smo imali prilike čuti o planovima Vlade RH na području informatizacije javne uprave s posebnim osvrtom na namjere šireg korištenja slobodnog softvera.
Od 23. do 25. svibnja 2012. godine održana je 19. manifestacija Dani otvorenih računarskih sustava/Croatian Users' Linux Convention 2012. Riječ je o središnjoj, najvećoj, najposjećenijoj i najstarijoj hrvatskoj manifestaciji iz područja: otvor...
Play all

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...