238

Instructievideo's itslearning (its24/7)

Begint u voor het eerst met itslearning? Of gebruikt u het online leerplatform al langer, maar wilt u de functies die u gebruikt uitbreiden? Dan vindt u in deze afspeellijst handige tutorials waarin stap voor stap de meestgebruikte functionaliteit wordt uitgelegd. Heeft u vragen of tips? Laat het ons weten!

Over itslearning: De missie van itslearning is scholen - van basis tot hoger onderwijs - te helpen bij het verwezenlijken van hun onderwijsambities. Het itslearning leerplatform, een krachtige en betrouwbare SaaS-oplossing, neemt hier letterlijk en figuurlijk een centrale rol bij in. Voor scholen betekent dit dat men gegarandeerd is van een up-to-date digitale leeromgeving die altijd en overal via internet beschikbaar is zonder zorgen over hardware, software en beheer.

Tezamen met het leerplatform levert itslearning gerichte technische en didactische dienstverlening die volledig is afgestemd op de doelstellingen van de school. Zo kunnen alle itslearning-gebruikers - schoolbesturen, docenten, mentoren, leerlingen en zelfs ouders - zich optimaal richten op het primaire onderwijsproces en tot de beste resultaten komen. En dat is waar onderwijs uiteindelijk om gaat.
Begint u voor het eerst met itslearning? Of gebruikt u het online leerplatform al langer, maar wilt u de functies die u gebruikt uitbreiden? Dan vindt u in deze afspeellijst handige tutorials waarin stap voor stap de meestgebruikte functionaliteit...
Play all

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...